De transformatie van een doorsnee badkamer! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De transformatie van een doorsnee badkamer!

Stoa. Stoa.
Moderne badkamers van Agence ADI-HOME Modern
Loading admin actions …

Lekker genieten in je badkamer en dan daarna weer verkwikt de dag inlopen. Lijkt jou dat ook wat? In dit ideabook gaan we je laten zien hoe je een relaxte badkamer kunt inrichten. Het gaat hier om een kamer die volledig getransformeerd is,  van een doornsnee badkamer tot een heerlijke thuisspa. Deze transformatie is ongekend! Soms is het best fijn om wat ideeën aangereikt te krijgen over hoe je de badkamer zou kunnen inrichten, er is immers bijzonder veel keuze in de wereld van het interieurdesign. Check de voorbeelden hier onder! 

Warm

De badkamer had een warme, bonte look die toch best gezellig was, maar door het jarenlang gebruik was het interieur van de ruimte nodig aan vervanging toe. Hier en daar was er vochtschade en zorgde ervoor dat de sfeer er niet beter op werd. Een ander ding dat ons opvalt in de ruimte is het gedateerde interieur, dat moet nodig vervangen worden. Ook de netheid in deze badkamer liet te wensen over, natuurlijk is de slordige aanblik deels te verklaren door de opstelling en inrichting van de kamer. Tijd dat er hier het een en ander veranderde. Meer mooie badkamers vind je hier

Treurig

We komen nu bij een plek in de badkamer aan die behoorlijk treurig aandoet. Het bad laat duidelijk zien dat de inrichting van de kamer echt zijn beste tijd gehad heeft. Vooral de tegels op de vloer, het bad en de wand hebben een verouderde look. Ook het bad is duidelijk een fossiel uit vervlogen tijden. We genieten nu al van het idee dat het er hier straks volledig anders uit zal zien. Hopelijk zijn dan ook die rommelige objecten op de badrand verdwenen! Kijk snel met ons mee naar de resultaten. Samen met een interieurexpert ontwerp je snel een droombadkamer. 

Helder

In geen velden of wegen is de oude stijl hier nog te bekennen. De badkamer heeft ook een compleet andere indeling en invulling gekregen. Er is nu geen bad meer in geplaatst, maar een ruime inloopdouche. De bewoners zijn eerder dol op dit concept, dan op het ligbad. We zien ook een duidelijke verbetering qua sfeer, de inrichting is lichter, eigentijdser en strakker. Het daglicht heeft nu ook een prominentere plek in de kamer, dat brengt deze badkamer tot leven. 

Ontspannen

De badkamer is bedoeld om je er in te kunnen ontspannen. Het design van deze kamer kan daar sterk aan bijdragen. Hier is gekozen voor een ietwat Aziatische look, waarbij de wastafel bestaat uit twee kommen die een mooie, minimalistische look hebben. Let ook even op de strakke rvs kranen, dat is toch design waar je blij van wordt! De witte waskommen staan prachtig op het houten meubel, even voor de duidelijkheid: ze zijn bevestigd aan het hout! Elke ochtend en avond begint hier goed! 

Verfrissend

De douche paste beter bij deze ruimte, simpelweg omdat deze qua vierkante meters niet erg groot was. De douche heeft, nu het bad er niet meer is, veel meer ruimte. En dat merk je als je staat te douchen! Vooral in een relatief kleine badkamer is het fijn om te kiezen voor een inloopdouche, want het in vele gevallen ontbreken van een glazendeur schept meer leefruimte en comfort. Onder deze waterval douche kom je helemaal tot rust! Een prachtig interieurconcept voor deze badkamer! 

We hopen dat je enthousiast bent en net zo vol ideeën als wij! Blijf ons volgen voor meer woontrends, tips en de inspirerende interieurideeën!

Met deze tips houdt jij je woning eenvoudig schoon!  

Wat vind je van deze badkamer? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!