Een fantastisch familiehuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een fantastisch familiehuis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van ARstudio Modern
Loading admin actions …

Het fascinerende grijze huis: wat moeten we daar nou weer onder verstaan? In dit geval is het beste om gewoon te gaan kijken, want dan snap je direct wat we bedoelen. Het fascinerende zit er vooral in, dat dit huis anders is dan andere huizen. Niet alleen de kleurstelling is bijzonder, vooral de zeer aparte vormen zijn erg apart om te zien. Verder is het ook zo, dat je een behoorlijk stuk moet reizen om bij deze woning te komen. Het project is namelijk uitgevoerd in Argentinië naar een ontwerp van architectenbureau Arstudio. Kijk, verwonder je en oordeel dan zelf!

De voorkant

Moderne huizen van ARstudio Modern

De voorkant van het huis laat een veel rustiger en vooral ook meer gesloten beeld zien dan de achterkant. Juist voor de privacy is dat gesloten karakter erg fijn. Aan de linkerkant zie je de garagedeur. Erg fijn ook dat de woning over een ruime garage beschikt. Maar wat toch vooral erg opvalt, is de brede waaier aan grijze tinten die hier ook weer gebruikt is. Je zou bijna gaan denken dat Mr. Grey in dit huis woont…

Bijzondere vormen

Moderne huizen van ARstudio Modern

De doorgewinterde specialist op het gebied van moderne architectuur vindt dit misschien niet zo heel uniek, maar wij vinden zeker dat er hier gekozen is voor het gebruik van zeer bijzondere vormen in het ontwerp. Een schitterend kubistisch geheel waarin alles heel strak is geordend en het door het gebruik van verschillende grijstinten toch een chaotisch geheel lijkt. Juist daardoor wordt het een zeer aantrekkelijk huis. Er is hier gekozen voor een relatief sobere tuin en dat komt de woning nog meer ten goede.

Leefruimte

Moderne woonkamers van ARstudio Modern

Met al die verschillende bouwvolumes had je misschien wel grote ruimtes in het huis verwacht. Toch tref je een intieme en gezellig leefruimte aan. Woonkamer, keuken en eetkamer lopen hier op een mooie manier in elkaar over. Wat minder verbazingwekkend is, is het interieur zelf. Want daarin zie je als het ware de bijzondere architectuur weer terug. En de grijze kleur speelt daarin ook weer een grote rol.

Nog een keer

Moderne eetkamers van ARstudio Modern

We zien de woonkamer nog een keer, alleen nu vanuit een heel ander perspectief. Gelijk wordt je dan nog veel meer duidelijk hoe het huis is opgebouwd. De garage blijkt een soort van carport te zijn en uiteraard is er een mooie schuifpui die naar de tuin gemaakt. Want het blijft tenslotte Argentinië en wat is nou lekkerder om met een aangename temperatuur van de buitenlucht te kunnen genieten.

Minimalistische keuken

Moderne keukens van ARstudio Modern

Nog even een blik op de keuken voor we weer naar buiten gaan. Het aanrecht ziet er heel erg minimalistisch uit. Ook weer iets wat heel goed past bij dit huis. Je krijgt direct trek in lekker eten. Stel je voor dat je hier lekker aan kunt schuiven en heerlijk kunt genieten van al het goede eten dat Zuid-Amerika te bieden heeft…

Bijzondere tuin

Moderne tuinen van ARstudio Modern

De tuin blijkt eigenlijk een stuk bijzonderder te zijn dan je in eerste instantie zou verwachten. Vooral de zeer bijzondere schutting is zo ontzettend mooi om te zien. Is het nou een plantenbak of een erfafscheiding? Een mooie grote boom geeft verder een heel eigen aspect aan deze buitenruimte. Leuke feestjes zijn hier zeker mogelijk. Minimalisme overheerst hier eigenlijk ook en dat zorgt ook voor een hele serene rust. Als je een drukke dag hebt gehad, dan kun je in deze tuin weer helemaal tot rust komen. En dat geldt net zo voor het huis. Kortom: een zeer geslaagd project.

Ben je aangenaam verrast door dit project en wil je nog meer zien? Deze woning kan dan voor jou ook een ontzettend leuke inspiratiebron zijn.

Wat vind jij het mooiste, de tuin of het huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!