Maak je woning stralend: 7 schoonmaaktips!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Maak je woning stralend: 7 schoonmaaktips!

Stoa. Stoa.
 Woonkamer door Thaisa Camargo Arquitetura e Interiores, Modern
Loading admin actions …

Denk je dat het tijd is voor de grote schoonmaak thuis? Dan is het zeker tijd daarvoor! Misschien is het goed om het dit keer nog beter en leuker te doen dan de vorige keer! Vandaag gaan we je helpen om dit doel te bereiken. Als je huis netjes en schoon is voel je je zeker goed. Dan wordt je huis weer een thuis, want je moet je toch niet ergeren aan de rommel in je woning! Kijk met ons mee naar de handige schoonmaaktips die we in dit ideabook voor je onder elkaar hebben gezet.

Kieren en naden

Reinig de kieren en naden van de bank. Verplaats deze en reinig ook de plek waar deze normaal staat, daar verzamelt zich vuil. In deze kamer is het erg belangrijk dat de ramen geregeld gelapt worden, want deze woonkamer staat of valt met het mooie daglicht dat door de ramen heen naar binnen schijnt. De kleurrijke inrichting wordt nog mooier door het natuurlijke licht van buiten. Schone ramen zorgen voor een prachtige lichtval waar je blij van wordt. Meer mooie interieur vind je hier

Slaapkamer

In de slaapkamer kun je snel en makkelijk schoonmaken door de juiste producten te gebruiken. Dat maakt het gemakkelijk om tussen alle gaatjes en kieren het stof te verwijderen, juist in deze kamer zien we het vaak, voornamelijk onder het bed, op hopen. Verwijderen die boel! Een schone slaapkamer is vele malen fijner om in uit te rusten. Neem de stofzuiger en swiffer ter hand en maak schoon tot je een ons weegt! De moeite loont altijd!

Badkamer

In deze kamer van het huis wordt de hygiënische toestand steeds bedreigd door de aanvallen van bacteriën. Het vele vocht dat elke dag in de badkamer aanwezig is de boosdoener. Een goede tip is deze kamer geregeld de reinigen met water en azijn, of allesreiniger, dan ruikt hij fris en is heerlijk schoon. Een badkamer is een plek waar veel mensen tot rust komen, dan is een fijne sfeer erg belangrijk! Houd de badkamer schoon en geniet! 

Woonkamer

De woonkamer is een plek waar je je familie en vrienden uitnodigt. Is het dan acceptabel ze in een rommelige kamer te ontvangen? Niet echt. Zie er daarom op toe dat je geregeld afstoft, stofzuigt en met alles reiniger de kamer reinigt. Ventileer elke dag even de ruimte, als het kan zet dan de roosters open of een raam op een kier. Frisse lucht is ook belangrijk voor een goede woonsfeer, zeker als je de kamer vol met visite hebt. Samen met een expert ontwerp je snel een mooi droominterieur. 

Kinderkamer

Kinderen zijn kwetsbaar, zorg ervoor dat er geen gevaarlijke dingen in hun kamer liggen, zoals knikkers en andere kleine dingen, dit is natuurlijk afhankelijk van de leeftijd. Zorg ervoor dat de schoonmaakmiddel die je gebruikt om de kamer schoon te maken op natuurlijke basis zijn. Dat is goed voor je kinderen. In deze kamer is er veel speelgoed en vrolijk design. Houd dat goed schoon, zodat het lang mooi blijft. 

Werkkamer

Wij werken beter in een ordelijke ruimte. In deze werkkamer heeft alles zijn plaats. De kamer wordt elke week goed schoongemaakt. Als iets vies wordt gaat er direct een schoonmaakdoek overheen. Zo houd je de kamer bij en blijft deze netjes. Stofzuigen is hier gemakkelijk, omdat er maar weinig meubels zijn. Houd er bij het inrichten van een kleine ruimte rekening mee dat je voldoende ruimte nodige hebt voor de schoonmaak. 

We hopen dat deze tips je helpen en dat je onder tussen ook wat leuke woonideeën opgedaan hebt, want de interieurs die we je hebben laten zien, zien er natuurlijk fantastisch uit! 

Kijk mee naar deze gave keukens!

Wat vind je van deze tips? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!