Mooie Brabantse schuurwoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Mooie Brabantse schuurwoning

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

De bewoners van deze woning zijn dol op de omgeving en wilden daarom ook graag een woning die daar op aan zou sluiten. Deze geweldige schuurwoning maakt het mogelijk om mooi uit te kijken over de omgeving, daarvoor zijn namelijk grote ramen in de gevel geplaatst. En wat is er nu mooier dan een goede kijk op de wereld vanuit je eigen huis? Het is een prachtige vrijstaande woning die tot de verbeelding spreekt, wat een prachtig uitzicht hebben de bewoners hier! We nemen je dan ook graag mee naar deze woning om een kijkje te nemen. Be inspired!

Mooi vrijstaand

Moderne huizen van homify Modern

Vanaf een afstandje kunnen we goed zien hoe de woning in het landschap ligt. Een rustige weg loopt langs de woning en zorgt voor een goede verbinding met de hoofdwegen in de buurt. Het is een woning met veel grond er rondom heen, waardoor je dus alle vrijheid hebt. Een plek waar je je ook zeker vrij zult voelen, de kinderen net een beetje meer. Het pand lijkt wel omarmt te worden door de natuur! 

Meer mooie woning kun je hier zien.

Uitzicht

Moderne huizen van homify Modern

We kijken hier op de achterzijde van de woning, waar er alles aan gedaan is om een gezellige sfeer te creëren. Let eens op het terras met de gezellige zitjes, het gazon waar de kinderen kunnen ravotten en het picknicktafeltje. De grote ramen vallen hier ook op, dit zijn je vensters op de omgeving die een wereld op zich vormt. In deze setting voelen de bewoners zich helemaal in tune met de natuur. Ook bij regenachtig weer (wil nog wel eens het geval zijn in Nederland) kun je toch fijn buiten zitten, want de overkapping aan de rechterzijde van het huis biedt beschutting. Samen met een expert ontwerp je snel een droomhuis. 

Hout

Minimalistische huizen van homify Minimalistisch

Steen en hout zijn twee belangrijke bouwmaterialen die gebruikt zijn voor de bouw van het huis. Beide zijn prominent aanwezig in de gevel, echter aan deze kant is het hout dominant en zorgt voor een natuurlijke look. Het houten terras sluit daar naadloos bij aan. Het daglicht valt prachtig naar binnen waardoor de woonsfeer binnen optimaal is. Echt een plek waar je elke dag een vakantie gevoel kunt hebben. Dit is een woning om in thuis te komen! 

Oude staat

Moderne huizen van homify Modern

We zien hier de andere zijde van de woning die een stenen look heeft. Ook zien we hoe landelijk de omgeving is en hoezeer de natuur en de architectuur met elkaar verbonden zijn. Het is een verrassing als je aan de andere kant van de woning gaat kijken, omdat die zo anders is dan deze zijde van het huis. De zijgevel hier is ook volkomen anders dan die we zojuist zagen. Let ook op het lage, maar brede raam! Supermodern! 

Afstand

Moderne huizen van homify Modern

 Deze schuurwoning laat zien dat de combinatie tussen moderne architectuur en traditioneel design kan uitmonden in een unieke stijl. Helemaal van deze tijd! 

Als je in een vrijstaande woning kunt wonen heb je al veel vrijheid en privacy. Toch kan er dan nog iets ontbreken, een mooie blik op de omgeving. In dit geval hebben de bewoners zorg gedragen dat het in een keer goed was, want ze hebben een architect ingehuurd die precies naar hun wensen de woning gerealiseerd heeft. Het is een oord van rust en vrijheid, de buren zijn ver weg en dus kun je zoveel lawaai maken als je wilt, erg fijn als je een barbecue organiseert voor familie, collega's en vrienden. Dat zorgt zeker voor een bruisende avond


We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen voor nog meer mooie woonideeën.  In de zomer kan het heet zijn, zo houd jij je huis lekker koel!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!