Deze moderne en strakke keukens zijn hot!

Stoa. Stoa.
Eigentijdse bungalow, Lab32 architecten Lab32 architecten Moderne keukens
Loading admin actions …

We nemen je mee langs 10 prachtige ideeën om je keuken op een superieure wijze in te richten. Specifiek gaat het hier om unieke keukens met een inbouwoven, en als er tegenwoordig iets hot is, dan is het wel dit type oven! Deze levert maximale prestaties en is geweldig weggewerkt in het design van de keuken. Mooier dan dat kunnen we het ons haast niet voorstellen. Kijk met ons mee naar deze schitterende ideeën. 

1. Landelijk en Scandinavisch

De inbouwoven is naar boven toe in de wand geïntegreerd, het lijkt wel het spel Tetris. Voor de inrichting is er gekozen voor landelijk versus Scandinavisch, een mix van stijlen die het hier goed doet. Let eens op dat hout: wat een bijzondere textuur en natuurlijke tekening. De vloer heeft een betonnen look en is door zijn donkere tint een mooie basis voor dit lichte interieur, want zo heerst er een duidelijk evenwicht. 

2. Minimalistisch

Subtiel, klein en to the point, dat is de minimalistische stijl ten voeten uit. In deze keuken is er alles aan gedaan om een sfeervolle, beperkte stijl te realiseren die direct aanspreekt. Zwart-wit en eenvoudig design maken hier de dienst uit! De inbouwoven in de wand sluit direct op deze vibe aan, waardoor deze er helemaal bij past. De inbouwoven is naast een grill en een magnetron gesitueerd en uitgevoerd in roestvrij staal, waardoor een mooie eenheid ontstaat. Deze apparaten hebben een mooie match met de afzuigkap in het plafond. De ruimte lijkt uit een stuk gehouwen! Meer mooie interieurs vind je hier

3. Zen

In deze ruimte kom je helemaal tot rust. Dat kan ook niet anders, want er heerst een duidelijke zen-esthetiek in deze keuken. Het keukeneiland lijkt uit de vloer op te rijzen en de lichtval van buiten toont ons de alledaagse schoonheid van deze ruimte. Links zien we een schitterende verzameling hoogwaardige apparaten, waaronder een professionele ingebouwde oven, dit is juweel van een apparaat waarbij de eigenaren alle mogelijk gerechten kunnen maken. 

4. Traditioneel

In dit geval heeft met een poging gedaan om een traditionele stijl te koppelen aan een modernistische, het hout en de strakke meubels vormen ondanks hun verschillen toch een eenheid. Daarbij heeft het oude hout toch ook weer een hedendaagse variant, namelijk de industriële stijl waarin sloophout een belangrijke rol speelt. De inbouwoven in deze keuken is groot en geschikt om een hele kip of kalkoen in te braden. Een gegeven dat de in Nederland woonachtige Amerikanen als muziek in de oren zal klinken! 

5. Eigentijds en huiselijk

homify Industriële keukens

Deze keuken doet ons denken aan de keukens uit de jaren 50, maar heeft een eigentijdse look en huiselijkheid over zich. We zijn direct fan van deze topper! Ogenblikkelijk is het duidelijk dat we hier te maken hebben met Nederlands topdesign: let bijvoorbeeld op de afwerking en de eenvoudige combinatie van materialen en kleuren. De inbouwoven speelt hier vanzelfsprekend een belangrijke rol, want om 17.00, 17.30 zitten we aan tafel om gezellig te gaan eten. Deze oven met fornuis doet ons aan het verleden denken, maar levert ook de prestaties die we nu nodige hebben. 

6. Isolatie

homify Industriële keukens Hout Hout

Deze keuken lijkt een gewaagd spel te spelen: hout en hitte. Natuurlijk zijn de ontwerpers van deze keuken op de hoogte van de nieuwste technieken als het gaat om isolatie. Door deze technieken is de keuken volkomen veilig, waardoor je deze oven naar hartenlust kunt gebruiken voor de heerlijkste maaltijd. Meer mooie keukens vind je hier

7. Koken voor meerdere mensen

Als je vrienden over de vloer krijgt is het wel zo fijn dat je over genoeg kookcapaciteit beschikt. In dit geval ziet dat wel goed, want je hebt hier maar liefst 3 ovens tot je beschikking. Natuurlijk hebben deze prachtige apparaten meerdere functies, waardoor je ze voor een reguliere maaltijd stuk voor stuk op een andere manier kunt gebruiken, bijvoorbeeld 1 als magnetron en de anderen als oven of grill. De keuze is aan jou! 

8. Sfeer

De inbouwoven is van alle tijden en dat is niet verwonderlijk, want hij zorgt voor een grote portie sfeer. In deze keuken past het apparaat zeer goed, zeker omdat de verlichting onder het keukeneiland zo bijzonder is. En let eens op het plafond, dat is echt een kunstwerk! Hier worden culinaire wonderen waarheid! 

9. Rustieke en modern

De rustieke en moderne stijl komen samen in deze wonderlijke keuken. Je ziet het niet vaak, maar deze runderen zijn toch echt door dat keukenraam naar binnen gekomen. Iedere kok weet dat je het raam dicht moet houden, want er komen zeker dieren door naar binnen. In deze artistiek weergeven keuken is er alle ruimte voor de rustieke en moderne stijl, ze vullen elkaar op een bijzondere manier aan. De inbouwoven hier zorgt voor de capaciteit om de heerlijkste gerechten te bereiden. 

10. Mediterraanse

Temperamentvol en onstuimig als een stier (de beeltenis van het dier zien we in de ramen ) is deze keuken. Een levendige vibe vult deze ruimte. Een plek om te genieten, van het design, maar ook van de gerechten. Dat ze hier pittig worden kunnen we verwachten. De inbouwoven bevindt zich naast de koelkast en het keukeneiland, ook hier is een excellente isolatie toegepast waardoor de warmte de koelkast niet kan bereiken. Wat een sfeer in deze mediterraanse keuken! 

Meer mooie woonideeën kun je hier vinden! 

Wat vind je van deze keukens? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine