Welkom in de toekomst: het modulaire huis

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Welkom in de toekomst: het modulaire huis

TILL BEHNE TILL BEHNE
 Huizen door Alventosa Morell Arquitectes,
Loading admin actions …

Iedereen droomt van een eigen huis. En wat is er leuker dan alles van begin tot einde te kunnen bepalen. Maar niet iedereen heeft het budget om zijn droomhuis ook daadwerkelijk te realiseren. Die droom komt een stuk dichterbij als je de mogelijkheden van prefab of modulair bouwen kent. Op deze manier kun je op een betaalbare wijze een huis bouwen. In dit Ideabook willen we je de belangrijkste dingen meegeven die je moet weten.

Voordelen

 Prefab woning door Maqet,

Het woord prefab zegt het al: omdat bepaalde delen van het huis voorgefabriceerd zijn, hoef je bij het bouwen van je huis minder lang te wachten en is het dus eerder klaar. Doordat deze onderdelen op grotere schaal gemaakt worden, gaat de prijs ook omlaag. Een ander voordeel van modulair bouwen is dat je als het ware blokken op elkaar stapelt. Dit bevordert het bouw gemak. En je kan later altijd nog ergens iets aan bouwen of een verdieping erbij creëren.

Materialen

 Huizen door homify,

Prefab woningen of modulaire huizen kunnen uit allerlei materialen opgebouwd worden. Denk daarbij aan beton, staal, hout maar zeker glas hoort ook tot de mogelijkheden. Dus qua uitstraling en kwaliteit hoef je er niet op in te leveren.

Snelheid

Omdat een modulair huis is opgebaard uit voorgefabriceerde onderdelen, is het bouwproces vele malen korter dan de bouw van een regulier huis. Maar dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Alle voorgefabriceerde onderdelen worden uitvoerig getest en zijn dus kwalitatief hoogstaand. En bij elke prefab woning heb je nog genoeg inbreng om het huis naar eigen smaak af te werken.

Locatie

Het bouwen van een modulair of prefab kan op meer locaties dan een regulier huis. Modulaire huizen zijn vaak minder lijvig en zwaar en hebben dus minder fundering nodig. Hierdoor is er meer mogelijk op meer plekken. Een ander voordeel is dat je, als je gaat verhuizen, je huis in principe zou kunnen meenemen.

Genieten

Tot slot nog even een plaatje om puur van te genieten. Dit prachtige modulaire huis straalt in al zijn eenvoud. Het past perfect in de natuurlijke omgeving en heeft alles wat je hart zou kunnen begeren. Maar tegelijkertijd biedt het nog de nodige mogelijkheden voor de toekomst.
Inspiratie nodig voor je toekomstige modulair huis? Doe hier de nodige inspiratie op. Heb je hulp nodig bij het bouwen van je nieuwe droomhuis, deze professionals helpen je graag. En meer informatie over het bouwen van een prefab woning lees je in dit Ideabook.

Zou jij in een modulair of prefab huis willen wonen? Laat het ons weten hieronder in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!