Een woning die een verbijsterend nieuwe look kreeg! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een woning die een verbijsterend nieuwe look kreeg!

Stoa. Stoa.
Minimalistische woonkamers van Studio_P - Luca Porcu Design Minimalistisch
Loading admin actions …

We nemen je mee naar Italië, het land waar zo veel Nederlanders hun zomervakantie doorbrengen. Dit is natuurlijk niet zonder reden, want de architectuur, natuur en keuken van het land zijn in een woord geweldig! In dit land kunnen ze ook heel goed woningen verbouwen, dat gaan we vandaag aan je laten zien. Het was een vervallen woning, die compleet gestript werd, maar daarna een verbijsterend nieuwe look kreeg. Laat je inspireren door deze schitterende verbouwing. 

Keukentje

Dit is toch wel een van de meest troosteloze afbeeldingen die we in een lange tijd voorbij hebben zien komen. Het toont aan hoe slecht de woning er aan toe was. We snappen heel goed dat de nieuwe eigenaren gekozen hebben om de woning volledig te strippen. Als je straks de nieuwe keuken ziet geloof je je ogen niet. Laten we snel vooruit spoelen in de tijd. 

Gestript

De woning was jarenlang verwaarloost, waardoor bewoning op moderne wijze niet meer mogelijk was. Daarom kozen de nieuwe eigenaren ervoor om de hele woning te strippen, om deze daarna op te bouwen tot een fantastisch woonpaleis. Bij het zien van deze afbeelding kunnen we wel raden wat de bewoners gedacht hebben: ze wilden schoon schip maken. Vaak is dit de manier om je woning volledig naar je hand te zetten, zo hoef je geen rekening te houden met de beslissingen, qua interieurdesign, van de vorige bewoners. Op deze wijze heb je alle ruimte om je eigen smaak te laten gelden! Ook je huis op een geweldige manier verbouwen? Klik dan hier voor de juiste expert. 

Helder

In deze heldere woning voelen wij ons helemaal goed. Dat komt natuurlijk door het ingetogen palet en de subtiele verlichting die het plafond rijk is. De wanden hebben een afgerond vorm waardoor je niet het gevoel heb dat deze je omsluiten, heel anders dan vierkante of rechthoekige kamers die als een hokje aan kunnen voelen. In deze kamer lijkt de binnenhuisarchitectuur te stromen. De natuurlijke touche wordt hier bereikt door de grote plant, die past echt in deze setting. We willen je graag even de oude staat van de woning laten zien. Meer mooie huizen vind je hier

Een wereld van verschil

Hebben we teveel gezegd? Volkomen nieuw ziet deze keuken er uit. Alles past ook zo mooi bij elkaar. Typisch een keuken die met veel kennis en kunde ontworpen is. Wij zijn erg gecharmeerd van het zwart-wit design. Er is ook echt aan de details gedacht in deze ruimte, let op de paarse ovenwanten. Superleuk! Een handig systeem van opberglades maakt dat de keuken strak en netjes oogt. Dit bespaart ook veel ruimte. Dit is een keuken waarin je lekker kunt ontbijten aan de keukentafel. Gezellig en minimalistisch, deze keuken heeft het helemaal. Meer mooie keukenideeën kun je hier vinden. 

Werkkamer

In deze perfecte werkkamer kun je je terugtrekken om te thuis te werken. Al je boeken staan al paraat. Aan het bureau ga je zitten om te werken met een laptop. Let eens op de frisse groene wand, zo blijf je zeker helder tijdens het werken. Ruim en gezellig, typisch een eigentijdse werkkamer. Het beste werk komt hier uit je vingers. Samen met een interieurexpert ontwerp je al snel een droominterieur. 

Slaapkamer

Relaxen is ook heel goed mogelijk in dit gloednieuwe huis. We zien hier een van de bewoners heerlijk lezen. De slaapkamer is dan ook niet alleen bedoeld om in de nacht de ogen dicht te doen, maar ook om overdag je even terug te trekken. De inrichting is er opgericht een rustige ambiance op te roepen, vooral de gordijnen, de spotjes in het plafond en het rustgevende kleurenpalet spelen daarbij een grote rol. Natuurlijk ligt het bed erg comfortabel, waardoor het plaatje compleet is. 

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen en laat je telkens inspireren door de unieke woonideeën die wij je laten zien. Kijk met ons mee naar dit gave huis, dat strak modern is, maar persoonlijk oogt.  

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!