Woning kreeg een gloednieuwe look | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Woning kreeg een gloednieuwe look

Stoa. Stoa.
Mooie woning in Denbosch Moderne huizen van Bas Suurmond Fotografie Modern
Loading admin actions …

Het is de droom van veel mensen: wonen in een vrijstaand huis. Vandaag laten we je een mooie woning zien die recentelijk een verbouwing gehad heeft. Het pand was verouderd, maar gelukkig hadden de bewoners de ideeën en hulp om een gave droomwoning te kunnen realiseren. In dit ideabook hebben we een paar mooie woonideeën onder elkaar gezet, gewoon om je een beetje te inspireren! Kijk met ons mee naar deze woning die een gloed nieuwe look kreeg. 

Huiselijk

Mooie woning in Denbosch Moderne huizen van Bas Suurmond Fotografie Modern
Bas Suurmond Fotografie

Mooie woning in Denbosch

Bas Suurmond Fotografie

Bij aankomst zien we direct dat de woning huiselijk en ruim van opzet is. Een ideale plek om met je partner of gezin te wonen. Buiten heb je alle ruimte, onder die pergola zien wij onszelf wel genieten. De meubels bieden de bewoners alle comfort van de wereld. Het is niet verwonderlijk dat ze zich zo nu en dan de koning te rijk voelen! De gevel van de woning heeft een dynamische look: verschillende delen vormen een sprekend geheel. Aan de rechter zijde van de woning zien we een prachtige aanbouw, deze zorgt voor extra leefruimte. Meer mooie huizen kun je hier vinden.

Sfeervol

Mooie woning in Denbosch Moderne balkons, veranda's en terrassen van Bas Suurmond Fotografie Modern
Bas Suurmond Fotografie

Mooie woning in Denbosch

Bas Suurmond Fotografie

Buiten is er aan alles gedacht om de sfeer optimaal te maken. Let eens op het gazon en hoe dit overloopt in het strakke tegelterras. De houten palen zorgen voor een natuurlijk touch, ook de witte pot met die expressieve plant doet het goed hier. Het is een vrijstaande woning, op deze foto kunnen we goed zien dat het huis van de buren een flink eind van de woning verwijderd is. Het zijn beste mensen, daar niet van, maar je hoeft ook niet bij elkaar op de lip te zitten! Het nadeel van rijtjeswoningen is dat de huizen en tuinen zo dicht op elkaar liggen, waardoor je letterlijk alles kunt horen van elkaar. In dit huis heb je die perikelen niet. Ook je huis op een geweldige manier verbouwen? Klik dan hier voor de juiste expert. 

Keuken

Mooie woning in Denbosch Moderne keukens van Bas Suurmond Fotografie Modern
Bas Suurmond Fotografie

Mooie woning in Denbosch

Bas Suurmond Fotografie

Eenmaal binnen gekomen zijn we zwaar onder de indruk van de looks van het interieur. Deze inrichting komt zo uit een spookjesboek. De strakke looks en de zuivere oppervlakken wijken erg af van het design van de gevel die we zojuist buiten zagen. Een mooie herinnering aan het feit dat het exterieur en het interieur best als dag en nacht mogen verschillen, als je het maar met smaak doet! En in dit geval is dat zeker gelukt. Het moderne keukeneiland vormt een oord van orde en plezier, want hier kun je zeker met je vrienden ontspannen koken; daarbij geholpen door de moderne keukenapparatuur. Samen met een expert ontwerp je snel een droomkeuken. 

Werkkamer

Mooie woning in Denbosch Moderne studeerkamer van Bas Suurmond Fotografie Modern
Bas Suurmond Fotografie

Mooie woning in Denbosch

Bas Suurmond Fotografie

In deze werkkamer komen al je ideeën over thuiswerken tot hun recht. Het is steeds vaker de manier om werk te organiseren, freelance of op contractbasis, want thuiswerken heeft veel voordelen. In deze heldere ruimte is het daglicht optimaal om te werken. Het bureau waaraan je zit is eenvoudig, je kunt dan ook gemakkelijk met een laptop gaan zitten. En let eens op de houtvloer, zo ontstaat die huiselijke look die past bij een eigentijdse werkomgeving. Meer mooie ideeën voor het interieur van je werkkamer vind je hier

Heerlijk uitrusten

Mooie woning in Denbosch Moderne slaapkamers van Bas Suurmond Fotografie Modern
Bas Suurmond Fotografie

Mooie woning in Denbosch

Bas Suurmond Fotografie

Na de noeste arbeid is het tijd om te rusten, waarbij vooral de looks van de slaapkamer een grote rol spelen bij het oproepen van de juiste sfeer om in slaap te kunnen vallen. In deze kamer is er alles uit de kast getrokken om een unieke ambiance te creëren waar de bewoners nog jaren plezier van hebben. De ruime slaapkamer heeft een bed waarachter zich een roomdivider bevindt, deze scheidt de slaapzone van de omkleedzone, zo wordt er een soort inloopkast gecreëerd achter het bed. Daarbij heeft deze divider het voordeel dat je kamer ruimtelijk blijft omdat het plafond open is, dit in tegenstelling tot een gesloten wand. 

We nemen afscheid van deze woning. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën, zoals te zien in deze prachtige woning!

Wat vind je van deze inrichting? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!