Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: bijzondere woonideeën

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Aan het einde van deze week hebben we kunnen concluderen dat jullie je deze week graag gestoken hebt in bijzondere woonideeën: of het nu gaat om architectuur of meubels, het bijzondere en het mooie was deze week populair! Bekijk hier de laatste stand van zaken als het om trendy woondesign gaat en blijf op de hoogte van de nieuwste interieurs en exterieurs!

#5 Bijzondere meubels voor iedere kamer

Van bad tot kast tot stoel; deze ogenschijnlijk saaie, functioneel klinkende meubels zijn door de ontwerpers bij homify omgetoverd tot ware kunstwerken die iedere kamer in ons huis tot een tentoonstelling van smaak, humor en stijl maken. Hier kun je verder kijken naar deze bijzondere meubelproducten.

#4 Dé 6 bouwstijlen uit de 20e en 21e eeuw

 Musea door Marcela Grassi Photography
Marcela Grassi Photography

Museo de Arte Contemporaneo en Niteroi.Oscar Niemeyer

Marcela Grassi Photography

In dit ideabook kun je zien hoe architectuur en design van de laatste 100 jaar is beïnvloed en gevormd en geven we een overzicht van de meest invloedrijke bouwstijlen sinds het jaar 1900. Deze tijdlijn, met prachtige en fascinerende voorbeelden van architectuur, is geïllustreerd door de fantastische ontwerpen van onze homify professionals. Kijk hier verder voor mooie beelden en interessante verhalen.

#3 Tafels voor de eetkamer

Met al deze eetkamertafels heb je niet alleen ruim plaats voor al je vrienden, maar heb je ook gelijk een blikvanger en conversatiestarter waar je trots op kunt zijn. Kijk hier voor deze mooie, praktische en bijzondere tafel designs.

#2 homify 360° | Een Utrechtse Duinvilla

Voorhof in de avondschemering.:  Huizen door HILBERINKBOSCH architecten
HILBERINKBOSCH architecten

Voorhof in de avondschemering.

HILBERINKBOSCH architecten

Door gebruik te maken van de natuurlijk omgeving en de inspiratie die daardoor geboden wordt hebben Hilkerink Bosch Architecten met deze duinvilla in Utrecht een unieke plek gecreëerd die de unieke omgeving weerspiegelt en aanvult. Bekijk deze bijzondere en prachtig moderne Hollandse villa hier en geniet van het uitzicht.

#1 homify 360°: Een Australisch klifhuis

  door Modscape Holdings Pty Ltd
Modscape Holdings Pty Ltd

Cliff House by Modscape Concept external

Modscape Holdings Pty Ltd

Op de eerste plaats staat een wel heel bijzonder staaltje architectuur, dat een huis van 5 verdiepingen boven zee hangend voorstelt. In de rotsen verankerd heb je hier vanuit iedere kamer en vanaf iedere verdieping een spectaculair uitzicht over zee. Bekijk hier meer beelden van dit spectaculaire huis op de Australische klippen.

Voor meer trendy onderwerpen kun je hier de top 5 van vorige week lezen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!