Een schitterend modern droomhuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een schitterend modern droomhuis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van LEICHT Küchen AG Modern
Loading admin actions …

Heb je er wel eens over gedacht om te verhuizen naar een heel ander land, maar wil je toch dicht in de buurt blijven? Overweeg dan eens, als de omstandigheden het toelaten natuurlijk, om naar Luxemburg te verhuizen. Een mooi landschap en ruime huizen maken voor een belangrijk deel uit van dit land. En tussen al die mooie architectuur die te vinden is, kun je dit schitterende moderne droomhuis opzoeken. Onder de experts die betrokken zijn geweest bij de bouw en inrichting van dit huis, waren ook de keukenfabrikanten van het Duitse Leicht. Maar we gaan niet alleen de keuken bekijken, de rest van het huis is de moeite namelijk ook meer dan waard.

Opvallende verschijning

Stel je voor: je rijdt nietsvermoedend in Luxemburg en ziet langs een straat ineens dit huis staan. Je zult het vast met ons eens zijn dat je interesse dan behoorlijk gewekt zal worden door deze opvallende verschijning. Het bijzondere aan dit huis is vooral natuurlijk de vorm die het gekregen heeft. Er is een bepaalde mate van symmetrie te ontdekken, zonder dat het duidelijk een symmetrisch huis is. Bij de bouw lijkt gebruik te zijn gemaakt van de natuurlijke glooiing in het landschap en dat zorgt ook gelijk voor een meer atypisch Nederlands gevoel. Maar er is natuurlijk meer te zien dan dit.

Schitterende achterkant

De achterkant van dit huis is minstens zo mooi als de voorgevel die we net gezien hebben. En de tuin die is aangelegd, is ook zo prachtig om te bekijken. Wonen op een plek als deze staat garant voor een heerlijk woongenot. Een fraaie veranda mag in zo’n plaatje natuurlijk niet ontbreken. Met een glaasje Glühwein is het daar ook in de winter heerlijk om te zitten. Stel je voor dat je daar met z’n tweeën de eerste sneeuwvlokjes van het jaar kunt zien vallen… En in de zomer is het minstens zo aangenaam om hier van de prachtige omgeving te genieten.

Keuken als masterpiece

Als keukenspecialisten in een huis aan de slag zijn geweest, dan kun je wel verwachten dat de keuken een mooi kunstwerk geworden is. In dit geval mogen we gerust spreken van een masterpiece. Een heerlijke en lichte ruimte om te kunnen koken. In deze moderne oase van rust is ook genoeg oppervlakte om heerlijk culinair uit de voeten te kunnen. Voor het eten kun je natuurlijk naar de ‘officiële’ eetkamer gaan, maar waarom zou je niet lekker in de keuken blijven om gezellig te gaan eten?

Lichteffecten in de woonkamer

In vrijwel geen enkele moderne woning wordt niet gewerkt met prachtige lichteffecten. Ook hier is veel nagedacht over een goed verlichtingsplan. En dat laat zich zien! Zo kun je met een vrij minimalistisch ingerichte ruimte toch heel veel sfeer tot stand brengen. Zo’n andere sfeermaker is uiteraard de open haard, die eigenlijk op een heel nonchalante wijze in het interieur is ingepast. En dan staan er nog de prachtige meubels in de kamer. Deze inrichting mag met recht tot een topstuk op het gebied van design worden gerekend.

Slapen met uitzicht

Als je slaapt heb je over het algemeen geen uitzicht, maar voor of na het slapen gaan kun je genieten van een heerlijk natuurlijk panorama. Uiteraard kun je ook in deze ruimte vanuit een fraaie moderne entourage tot rust komen. Met zo’n uitzicht moet dat geen enkel probleem zijn. Extra aangenaam zijn de tuindeuren waarmee de slaapkamer is uitgerust. Zodra je wakker bent stap je gelijk naar buiten!

Ga jij al je koffers en je verhuisdozen pakken om naar dit stukje van de Benelux af te reizen? Bekijk dan ook dit mooie huis voor de nodig inspiratie.

Is verhuizen binnen de Benelux iets voor jou? We vernemen je reactie graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!