5 woningen met een stijl van deze tijd! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

5 woningen met een stijl van deze tijd!

Stoa. Stoa.
Gang, hal & trappenhuis van Buratti + Battiston Architects
Loading admin actions …

Een verzameling als deze komt maar eens in de zoveel tijd voorbij. We laten je hier 5 woningen zien met een stijl van nu! Met hun aura van hedendaagsheid kunnen we er niet om heen: wij zijn volkomen weg van deze interieurs. De verschillende stijlen zijn opvallend, spraakmakend en ook gewoon erg mooi. Dit is een reis door de binnenhuisarchitectuur die je niet wilt missen! Kijk snel met ons mee! 

Helder

Natuurlijk, helder en bijzonder: een combinatie die we niet vaak zien, maar hier toch maar even mooi tegenkomen! De tafel is groot en gastvrij, de trap van hout leidt ons met flair naar boven en de hanglamp heeft een kunstzinnige look. Wat een daglicht hier! 

Artistiek

Niet alleen de lamp ziet er artistieke uit, ook de wand met het grote kunstwerk heeft een vrije look. Een woning waar in niets te gek is, maar alles smaakvol vormgeving is. De leuningen van de trap zorgen ervoor dat de transparantie behouden blijft, de witte wanden zorgen voor een heldere look! Met een interieurexpert ontwerp je snel een droominterieur. 

Klassiek

Deze wenteltrap brengt ons het hoofd op hol. Ook het raam ziet er wonderschoon uit. De hele setting ademt een klassieke look die ons erg bevalt. We wanen ons in een kasteel of landhuis. Supergaaf. Dit huis heeft een hele mooie sfeer waar de bewoners dol op zijn, en wij ook.

Andere zijde

We kun hier de mooie boekenkast zien en het gezellige zitgedeelte. Buiten zien we de omgeving vol historische gebouwen. Dit is een prachtige plek om te wonen. En let eens op de mooie houten vloer, past die niet perfect bij deze klassieke setting! 

Mathematisch

Dit design heeft een welhaast mathematische look, die zwarte lijn is werkelijk de trap, en zweeft alsof hij zich bevindt in een wiskundige ruimte. Veel aandacht is er in dit interieur geweest voor de lichtval. We genieten van de ambiance in de kamer. Het is een ruimte met een industriële look, de wanden lijken wel van pallets gemaakt. Meer mooie ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden. 

Gezellig

Naast het feit dat het een strak interieur is, blijkt dit ook erg huiselijk te zijn. Hier zien we het aantrekkelijke zitgedeelte waar een set van comfortabele sofa's de ideale plek vormt om te genieten van je vrij uren. Wij willen hier wel even neerploffen naar een lange werkweek. Als je van lezen houdt zit je hier ook goed, want de boekenkast is goed gevuld met boeken. 

Mediterraans meets Scandinavisch

We zien het steeds vaker dat verschillende stijlen gemixt worden, hier zien we een mediterraans meets Scandinavische stijl die ons erg bevalt. De treden van de trap lijken uit de muur te komen en staan geweldig bij de groene vaasjes. En let eens op de verlichting! Echt leuk dit. 

Ruim

De woning is ruim en blijkt in een oude kerk te zijn gebouwd! Hij is ruim, maar niet groot. Toch kun je hier lekker leven, dat komt door de slimme indeling. Een efficiënte inrichting is hier een must! Beneden is de woonkamer, boven het slaapgedeelte. En er is ook een uitgebreide ruime keuken waar je lekker kunt koken. Een buitengewoon originele manier om te wonen. 

Intens

Het meest intense voorbeeld van vandaag vinden we in deze prachtige woning. Een interieur waarin de mediterraanse spirit naar voren komt. Een woning die je ook op Ibiza of in Barcelona aan zou kunnen treffen. De ruimte en de kleuren zijn geweldig! Het daglicht heeft hier vrij spel, waardoor de woonsfeer optimaal is. Het meubilair heeft een unieke, conceptuele look. Typisch het werk van een designer! En let eens op de vloer: een donkere, temperamentvolle basis voor dit levendige interieur.  

Gaaf

Dit trappenhuis is gaaf. De dieprode kleur geeft dit gebied een ongekende look. Heb je ooit zo'n color boost in een woning gezien? Wij zijn diep onder de indruk! De woningen die we hierboven hebben gezien zijn duidelijk het werk van professionele architecten, kenners op het gebied van de bouwkunst. Als jij ook een droomwoning wilt realiseren moet je echt contact opnemen met een architect!

We nemen afscheid van de huizen. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij. Kijk met ons mee naar dit project: echt de moeite waard. 

Wat is je lievelingswoning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!