Voor en na: wat ziet die oude woning er nu gaaf uit! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en na: wat ziet die oude woning er nu gaaf uit!

Stoa. Stoa.
van Guillaume Jean Architect & Designer
Loading admin actions …

We nemen je mee naar een oud en vervallen appartement. Soms denk je dat een oud pand geen toekomst meer heeft, een andere keer stort je je in een renovatie avontuur in Zuid-Frankrijk. Wat je ook tegenkomt aan panden, het staat als een paal boven water dat je van elke bouwvallige ruïne een mooie droomwoning kunt maken. Vandaag gaan we kijken hoe een totaal gestript huis weer strak en hedendaagse gemaakt werd. Een onderneming die natuurlijk veel kennis en kunde vraagt. Bij een verbouwing is het soms goed om een expert naar je ideeën te laten kijken. Soms kan hij of zij je dan extra tips geven waardoor het allemaal net even wat makkelijker gaat. Vrienden en familie zullen zeker versteld staan te kijken wanneer je op die manier een unieke woning weet te realiseren. Kijk even met ons mee! 

Rommel

Bij binnenkomst staat je even met je mond open te kijken. Wat een werk moet er hier nog gebeuren! Maar onze experts zijn niet voor een gat te vangen, die bijten zich juist vast in dit soort klussen. Het pand heeft behoorlijk wat potentie, maar er ligt ook behoorlijk wat werk. Wij houden wel van dit soort projecten, omdat je nog zoveel met een woning als deze kunt doen. Net een leeg schildersdoek, waarop je nog lekker te keer kan gaan. Een project waar we enthousiast van worden. Hoe dat gaat aflopen ga je hieronder zien. Samen met een gedreven expert ontwerp je snel een droominterieur!

Schouw

Je kunt hier echt een hele leuke woonkamer van maken, zeker omdat de oude schouw in tact gelaten is. Natuurlijk mag die ook wel een opknapbeurtje krijgen, maar daar zullen onze experts waarschijnlijk niet zoveel werk mee hebben, even zien of ze de schouw laten staan. De vloer en de wanden gaan de meeste tijd vragen, maar ervaren klussers draaien hun hand hier niet voor om. Qua verlichting kan de ruimte ook wel wat extra's gebeuren. Efficiënt gebruik maken van daglicht en spotjes installeren zijn dan twee dingen die een oplossing bieden. 

Sfeer

Ondanks de bouwvallige look van deze keuken hangt er toch nog een bijzondere sfeer. Soms heb je dat met woningen. Links is de muur gehavend, de tegels die er ooit op zaten liggen nu in de container. Sommigen zijn blijven zitten en ook de vloer is deels in tact. Echt een jaren 50 – 60 look! Tijd voor wat nieuws dus, want dergelijk interieurs kunnen we ook wel in het museum zien. Aan de slag experts, laat het heden hier maar binnenkomen!  

Verschil van dag en nacht

We zien hier de heldere kamer en strakke lay-out. Een waardige invulling van de woning. Hier kun je als bewoners met een gerust hart je vrienden en familie uitnodigen. Let eens op de verlichting boven de kast, die brengt de hele ruimte tot leven. De lichte houtenvloer en de moderne kast passen perfect bij elkaar! Meer mooie ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden. 

Nieuwe snufjes

De oude schouw bleek toch niet helemaal meer te passen in het nieuwe concept, maar het rookkanaal werd wel opnieuw gebruikt, dat werd ook direct even goed schoongemaakt. Nu is er een mooie industriële open haard voor in de plaats gekomen. Wat een sfeer! 

Keuken

Tot slot laten we je nog even deze prachtige keuken zien. Deze steekt door zijn zwarte design mooi af bij de rest van het gebouw. Het donkere hout is een verwijzing naar het jaren 60-design en dit geeft de keuken een aparte look. Ook de hanglamp kenmerkt zich door het space age-design uit die periode. Deze keuken is voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van keukenapparatuur. Zo wordt het wel heel makkelijk om een smaakvolle maaltijd op tafel te zetten. 

De woning is op een prachtige wijze gerenoveerd en onmiskenbaar veranderd. Een gaaf voorbeeld dat elke woning tot een droompaleis gemaakt kan worden! 

We hopen dat je enthousiast bent en net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën. Check ook deze gave verbouwing! 

Wat vind je van de resultaten? Laat het ons weten bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!