6 strakke woningen uit een prachtige droom! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

6 strakke woningen uit een prachtige droom!

Stoa. Stoa.
Huizen van FLAP STUDIO
Loading admin actions …

In dit ideabook nemen we je mee lang 6 strakke woningen die uit een mediterraanse droom gesprongen zijn. In de zomervakantie gaan er veel mensen op reis naar het zuiden om de mooiste avonturen te bleven. Er is daar zoveel natuurschoon te zien! Ook vinden we er veel cultuur. Eigenlijk is er te veel om op te noemen wat je in het zuiden kunt doen. Maar een ding vinden we er zeker: schitterende architectuur. Vandaag gaan we je inspireren met prachtige voorbeelden van gave bouwkunst! Kijk met ons mee naar deze droomhuizen en laat je inspireren!

Strak en zuiver

Helemaal van deze tijd en supermooi vormgeven, dit huis is echt een plaatje. De spotjes verlichten de gevel en het zwart-wit design is het helemaal! Op het dakterras voelen de bewoners zich helemaal goed, je kunt daar lekker zitten om de sterrenhemel in de avond te bekijken. Dit huis doet iedereen versteld staan! Meer mooie huizen vind je hier

Hoog

In dit huis zit je hoog en droog. De transparante gevel zorgt voor een onovertroffen lichtval, precies wat we nodig hebben voor een goede sfeer. Het huis heeft door de strakke gevel een ietwat twintigste-eeuwse, modernistische vormgeving, die door het warme hout weer een hedendaagse look krijgt. Je wordt als het ware uitgenodigd door het pad dat naar de ingang leidt. Samen met een expert ontwerp je snel een mooie droomwoning. 

Veilig

De bewoners van deze villa voelen zich helemaal goed en veilig, want achter deze muur kun je helemaal jezelf zijn. Toch heeft deze afscheiding een schitterende, transparante look, zodat je je niet opgesloten voelt. Ook hier weer is er een dakterras, van daaruit kijk je over de daken van de stad. Een schitterende plek om te genieten. Het kleurenpalet van deze woning is erg mediterraans, de afwerking ook. Hier komt iedere zuidelijke droom tot leven. Richt je appartement in als een pro!

Heuvelwoning

Exterior Mediterrane huizen van TG Studio Mediterraan
TG Studio

Exterior

TG Studio

De paradijselijke sfeer rond deze woning is onmiskenbaar. Drie keer raden waar we zijn… op Ibiza! Dit feesteiland is het summum voor de liefhebber van de elektronische dansmuziek. Verborgen in de heuvels staat deze woning als een oord van rust en ontspanning; hier kun je even ontsnappen aan het feestgedruis, om je er later weer vol overgave in te storten! Het is heerlijk wonen hier, de bewoners hoeven alleen maar naar buiten te gaan om de zee te kunnen zien. In de avond lig je in bed en hoor je het ruisen van de golven. This is the place to be!  

Modern

We komen maar weinig woningen tegen die zo mooi aansluiten bij hun omgeving. Hier hebben we er een te pakken! De strakke, natuurlijke look van de gevel (zandachtige steenkleur) zorgt voor een ongekende harmonie met de vegetatie er rond omheen. De palmboom voor de deur is een eerste welkomstcomité. Bij de ingang is de gevel verlaagt, waardoor deze een toegankelijke look krijgt. Wat ziet dit droomhuis er mooi uit in de avond! 

Glas-in-loodraam

Had je ooit gedacht dat glas in lood ooit nog terug zou komen in hedendaags design. Het is een tijdje heel populair geweest, bijvoorbeeld in de jaren dertig architectuur, maar daarna zagen we het niet veel meer, behalve in het design van sacrale gebouwen. Nu is het helemaal terug in de bouwkunst van nu! Deze blauwe gevel met rode kozijnen, sowieso al een bijzondere combinatie, heeft als versiering glas-in-loodramen. Op deze manier krijgt dit huis een eclectische look: lekker vrij en tegendraads! 

Dit waren de 6 schitterende woningen, we hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën, zoals deze prachtige woning vol smaakvol design. Be inspired!

Wat vind je van deze woningen? Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!