Top 5 van de week: Wat zegt jouw sterrenbeeld? | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: Wat zegt jouw sterrenbeeld?

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
modern  door Bau-Fritz GmbH & Co. KG, Modern
Loading admin actions …

Ja hoor, het is weer zondag! Alweer een week voorbijgevlogen.. Een week waarin we lieten zien hoeveel je sterrenbeeld te maken heeft met je interieursmaak. Als je nog geen kijkje genomen hebt, doe dat dan meteen. Voor de meeste onder ons klopt dit echt! 

Verder kwam er deze week een aantal schitterende unieke badkamers voorbij, maar natuurlijk ook weer de nodige tuin- en terrasinspiratie.

Mocht je het gemist hebben, hieronder vind je de meest populaire artikelen van afgelopen week. Waar wacht je nog op?

1. Woonkamer en sterrenbeeld

Een interieur kan altijd veel over iemand zeggen. Zodra je de woonkamer binnen stapt, weet je ongeveer wat voor vlees je in de kuip hebt. Wij geloven zelfs dat je sterrenbeeld in grote mate bepaald wat voor smaak en stijl je hebt. 

We hebben een overzicht gemaakt van alle sterrenbeelden en hun bijbehorende stijl. Dus, kan je niet kiezen hoe je de woonkamer moet inrichten, dan kan je altijd vertrouwen op de astronomie. Check it out!

2. Bijzondere badkamers

De badkamer is een plek om lekker tot jezelf te kunnen komen; met voldoende ruimte en budget, kun je van deze sanitaire ruimte een schitterend juweeltje maken. 

Ter inspiratie hebben we tien schitterende eclectische badkamers voor je op een rijtje gezet. Deze zijn allemaal heel verschillend, maar stuk voor stuk ingericht met veel aandacht voor stijl en comfort. 

De hoogste tijd om eens te kijken waar we het over hebben!

3. Luxe containerwoning

Moderne huizen van homify Modern

De containerwoning is toch langzamerhand steeds belangrijker aan het worden. In veel steden heeft de woning bijzonder veel voordelen. Een groot voordeel van de containerwoning is de snelheid waarmee deze te realiseren is. Je hebt al snel een klein dorp bij elkaar als je een aantal van deze prefab woningen neerzet. Vooral in de grote steden, waar de woonruimte schaars is, bieden ze nieuwe mogelijkheden. 

De stijl wordt ook steeds luxer van opzet, zoals deze containerwoning: echt supercool en comfortabel!

4. Terras inrichten

Het is een heerlijk gevoel om lekker op je terras in de zon te zitten. Er zijn veel mensen die niet de luxe hebben om lekker buiten te kunnen zitten en te genieten van het warme seizoen en dat kan wel eens aan de inrichting liggen. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van je terras, daarom is het verstandig om voor een inrichting te kiezen die lange tijd comfortabel en mooi blijft. 

Met deze 6 geweldige ideeën hopen we je te inspireren. Kijk snel met ons mee naar deze schitterende manieren om je terras een prachtige inrichting te geven.

5. Tuininspiratie

Patiogarden with steel pond and water feature Moderne tuinen van Hoveniersbedrijf Guy Wolfs Modern
Hoveniersbedrijf Guy Wolfs

Patiogarden with steel pond and water feature

Hoveniersbedrijf Guy Wolfs

We sluiten de top 5 af met heerlijke tuininspiratie. De tuin is een van de meest aangename ruimtes van het huis. Buiten genieten we van het contact met de natuur, voelen we ons vrij en beleven we de veranderingen van de seizoenen.  Een mooie tuin nodigt je uit om naar buiten te gaan. Om te eten, te rommelen, te luieren en te genieten van het leven.

In dit Ideabook hebben we daarom 13 mooie tuinen voor je op een rij gezet die je misschien inspireren om van je tuin de meest geweldige plek op aarde te maken!

En.. zegt jouw sterrenbeeld ook iets over jouw interieursmaak? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!