Superoude woning kreeg een gave make-over!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Superoude woning kreeg een gave make-over!

Stoa. Stoa.
  door Junghanns + Müller Architekten
Loading admin actions …

In Haselbachtal, Duitsland, werd recentelijk een gaaf project opgeleverd dat ons erg enthousiast maakt! Bij aankomst waren we verbaast, want we hadden voor ons bezoek de foto's van de oude woning gezien, een boerderij in zijn oude staat, waardoor we konden zien dat een make-over een behoorlijk klus zou worden. We vinden het erg leuk dat we je de verbluffende resultaten kunnen laten zien. Kijk je met ons mee? Laat je inspireren!

Oude situatie

Dit is het oudste gebouw van Haselbachtal en heeft jarenlang dienst gedaan als boerderij. Het gebied rond dit mooie dorp is van oudsher een agrarisch gebied en daarvan kunnen we ook vandaag nog de sporen zien. Dit oude pand heeft zijn beste tijd gehad, ten minste zo lijkt het, want als we de resultaten zo aan je laten zien wordt het een heel andere wereld, dat beloven we je.  Zoek je een expert om je huis te verbouwen? Klik dan hier

Zijkant

Deze foto maakt de noodzaak voor een make-over (of misschien kunnen we beter spreken van een grootschalige reddingsactie) meer dan duidelijk. De woning is verzakt en het dak is een gatenkaas. De tand des tijds heeft hier flink huis gehouden! We zien dat de muren van het huis het karakteristieke charisma van bouwvalligheid etaleren, wat een troosteloze bedoening hier! Toch, de verandering hangt in de lucht! Samen met een expert ontwerp je het huis van je dromen!

Nieuw!

De oude boerderij is fonkelnieuw en helemaal van deze tijd! Van de oude bouwvalligheid is niet meer te ontkennen. We zien direct de potentie van dit huis: verhuren als vakantiehuis of zelf lekker in de weekenden genieten. Misschien ga je er wel permanent wonen, als bewoner weet je wel raad met dit prachtige huis! Vanaf de weg loopt een afrit richting de binnenplaats: het is net alsof we hier bij een kasteel staan! Supergaaf! Laten we snel binnen gaan kijken. 

Strak

Authentieke look buiten, strakke look binnen: dit huis is een prachtige eenheid van traditioneel en modern design. We genieten van dit contrast! Deze lay-out is mooi en praktisch: want door de minimalistische stijl zijn er weinig decoraties die de ruimte kunnen rommelig kunnen maken. Daarbij is alles hier makkelijk schoon te maken, je komt makkelijk onder die kasten! Het mag geen twijfel lijden dat je in deze keuken de heerlijkste gerechten kunt maken! 

Badkamer

We staan hier in de oude stal, nou ja dat was het vroeger, want nu is het een gave badkamer. De wanden laten de sporen van de oude boerderij zien, daardoor krijgt deze ruimte een extra mooie look. Het vrijstaande bad is erg trendy en de vloer is van gepolijst beton waardoor deze eenvoudig te reinigen is. In de hoek staat een plant die voor de natuurlijke touch zorgt. Kan het mooier hier? Wij denken van niet! 

Hout

Tot nu toe hebben we voornamelijk veel steen als bouwmateriaal gezien, maar in deze woonkamer heerst het hout! We voelen ons goed in deze gezellig kamer die een prachtige lichtval heeft. Het daglicht is een van de belangrijkste factoren in je interieur, dit brengt het namelijk helemaal tot leven! We weten zeker dat de bewoners van de oude boerderij hier genieten van het samenzijn en de momenten van rust en gezelligheid. 

Kijk met ons mee naar de mooie ideeën die we in dit huis tegenkomen! 

Vertel wat je vindt van deze woning! Zeg het met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!