Zo houd je lelijke spullen uit het zicht! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Zo houd je lelijke spullen uit het zicht!

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
Appartement Amsterdam Moderne woonkamers van By Lenny Modern
Loading admin actions …

Er zijn van die dingen die we wel in huis moeten hebben, maar waarvan we liever niet hebben dat iedereen ze ziet. Denk maar eens aan de prullenbak in de keuken of beschadigingen op de muur. Gelukkig zijn er manieren om deze lelijke, maar toch noodzakelijke huishoudproducten te bewaren. In dit Ideabook komen een aantal van die producten aan bod en bespreken we manieren waarop je ze kunt bewaren zonder dat iemand ze ziet. Lees snel verder en bewaar de spulletjes die je minder mooi vindt voortaan op plekken waar niemand ze ziet.

Snoeren netjes opbinden

Appartement Amsterdam Moderne woonkamers van By Lenny Modern
By Lenny

Appartement Amsterdam

By Lenny

De televisie, stereo, dvd-speler, computer en het modem, allemaal hebben ze snoeren die niet het meest mooi zijn om naar te kijken. Zeker niet wanneer ze zich allemaal bij elkaar op een kluitje bij elkaar bevinden. Vaak raken de snoeren met elkaar in de knoop, wat het er allemaal niet mooier op maakt. Om de snoeren enigszins uit het zich te halen, kun je ze samen binden met speciaal klittenband dat je bij veel winkels kunt kopen. Hierdoor ziet de verzameling snoeren er een stuk minder rommelig uit.

Gebruik kunst om beschadigingen in de muur te verbergen

Punt-West Moderne woonkamers van Guy de Vos Modern
Guy de Vos

Punt-West

Guy de Vos

Het kan wel eens gebeuren dat een muur in de woonkamer, hal of slaapkamer beschadigt. Omdat je niet altijd zin hebt om de muur te herstellen, is het goed om andere opties te overwegen. Zo kun je de beschadiging op de muur bedekken met kunst. Koop een mooi schilderij of een mooie lijst waar je een foto in kunt doen. Boor een gaatje in de muur, hang het over de beschadiging en je ziet er niets meer van.

Verstop de prullenbak in je keukenkastje

Mooie woning in Denbosch Moderne keukens van Bas Suurmond Fotografie Modern
Bas Suurmond Fotografie

Mooie woning in Denbosch

Bas Suurmond Fotografie

Iedereen heeft een prullenbak in de keuken staan. We moeten ons afval tenslotte toch ergens weggooien. Een prullenbak is niet het meest mooie huishoudelijke product dat we in huis hebben. Om de prullenbak uit het zicht te halen, kun je ervoor kiezen om een kleine prullenbak in één van je keukenkastje te plaatsen. Je moet deze iets vaker legen dan een grote prullenbak die je los in de keuken kunt zetten, maar je prullenbak staat ook niet meer in het zicht.

Bedek lelijke lades met stof

Landelijke woning MiCasa Landelijke woonkamers van Brand I BBA Architecten Landelijk
Brand I BBA Architecten

Landelijke woning MiCasa

Brand I BBA Architecten

We hebben allemaal opbergkasten nodig om spullen op te bergen die we anders nergens anders kwijt kunnen. Ladekastjes zijn daar uitermate geschikt voor. Dit zijn alleen niet altijd de mooiste kastjes om in huis te hebben. Gelukkig kun je ze zelf wat mooier maken. Zo is het leuk om de lades met een leuk stofje te bekleden. Zo fleur je het kastje helemaal op en mag het zeker gezien worden.

Maak een opbergplek in je lade voor opladers

woonkamer met zachte tinten Moderne woonkamers van IJzersterk interieurontwerp Modern
IJzersterk interieurontwerp

woonkamer met zachte tinten

IJzersterk interieurontwerp

Met alle mobiele telefoons, laptops en tablets in huis hebben we tegenwoordig heel wat opladers in huis. Doordat we ze met regelmaat gebruiken willen ze nogal eens door het huis zwerven. Dat kan voor veel ergernis zorgen. Om dit te voorkomen kun je het beste een vaste opbergplek voor je opladers in huis creëren. Koop een klein bakje dat je in een lade kunt plaatsen en berg hier voortaan al je opladers in op. 

Wil je meer weten over het opbergruimte? Lees dan dit Ideabook ook eens!

Weet jij nog manier om lelijke huishoudproducten op te bergen die we niet hebben genoemd? Laat het ons weten in de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!