Auping Essential Koninklijke Auping b.v. Moderne slaapkamers Bedden en hoofdeinden
Auping Essential Koninklijke Auping b.v. Moderne slaapkamers Bedden en hoofdeinden

Koninklijke Auping presenteert de Auping Essential, het eerste bed ter wereld met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit houdt in dat het een volledig duurzaam ontwerp is, vervaardigd van gerecyclede materialen. Met het nieuwe hoofdbord – verkrijgbaar in verschillende maten en stoffen – is de eigentijdse Essential naar smaak te personaliseren. Dit moderne bed sluit perfect aan bij een jonge, stijlvolle doelgroep die gaat voor design en kwaliteit.

Prijswinnend design

De Auping Essential is behalve duurzaam ook een echt designbed met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord. Het tijdloze ontwerp won verschillende prijzen, waaronder een Red Dot Design Award en de prestigieuze iF Product Design Award. Het bed is verkrijgbaar in vijf kleuren – Pure White, Carbon Black, Night Blue, Rusty Red en Skin – waardoor het past in ieder interieur.

Duurzaam in stijl

Het Essential bed is naar smaak te stylen met het gestoffeerde hoofdbord, verkrijgbaar in verschillende maten. Er kan oneindig gevarieerd worden met de duurzame stoffencollectie die bestaat uit meer dan 130 kleuren en structuren. Auping werkt hiervoor nauw samen met de Deense stoffenfabrikant Kvadrat die voor Auping een stof ontwikkelde die gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. De Essential is aan te vullen met een Auping-spiraalbodem en matras, ergonomisch afgestemd op de wensen van de slaper, voor optimaal comfort. Ook de spiraalbodem en het matras zijn duurzaam geproduceerd.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt