Achtergevel: terras door ts architecten bv, | homify
< >
Achtergevel:  Terras door TS architecten BV,
< >
Achtergevel:  Terras door TS architecten BV,
< >
Achtergevel:  Terras door TS architecten BV,
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

De bestaande woning is uitgebreid met een ruime aanbouw met daarin een grote tuinkamer.

De tuinkamer is volledig geörienteerd op de tuin, dit middels grote schuifpuien aan de langsgevel alswel de volledig open achtergevel, die wordt versterkt door de ruime overstek aan de achtergevel.

De houten louvre-schuifluiken geven de mogelijkheid om te variëren met de openheid van de gevel en functioneren daarnaast als een soort windscherm onder de overstek.

Kleur: Transparant
Materiaal: Glas
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.