Mindstep by e​estairs® eestairs | stairs and balustrades gang, hal & trappenhuistrappen bamboe | homify
< >
MindStep by E​eStairs® EeStairs | Stairs and balustrades Gang, hal & trappenhuisTrappen Bamboe
< >
MindStep by E​eStairs® EeStairs | Stairs and balustrades Gang, hal & trappenhuisTrappen Bamboe
< >
MindStep by E​eStairs® EeStairs | Stairs and balustrades Gang, hal & trappenhuisTrappen Bamboe

Bijzondere trappen en balustrades ontwerpen en uitvoeren is mooi. Al mag dit uiteraard niet ten koste gaan van de wereld waarin we leven. EeStairs heeft daarom oog voor duurzaamheid, wat prachtig tot uiting komt met de MindStep by EeStairs®: een model met treden en een balustrade van bamboe. Duurzaamheid en design vormen hier een prima combinatie.

Bamboe groeit snel, in tegenstelling tot hardhout. Hierdoor is de voorraad in de natuur dus gemakkelijker op peil te houden en beantwoordt bamboe perfect aan de toenemende vraag naar houten trappen en balustrades. Door bamboe te malen en te persen, ontstaat een degelijk, mooi en slijtvast alternatief dat niet krimpt of uitzet. Zo weet u zeker dat de treden en structuur van de EeStairs® MindStep trap intact blijven. En wie dacht dat bamboe niet stevig is, die heeft het mis. Na lamineren is het materiaal bijna net zo sterk als staal.

Bamboe is makkelijk te bewerken. Het kan, net als hout, gelakt worden in elk gewenst kleureffect. Hierdoor kan bamboe net zo gemakkelijk toegepast worden als hardhout en is dus een realistisch alternatief. EeStairs gebruikt alleen duurzaam verkregen bamboe, waarmee we ons steentje bijdragen aan het verduurzamen van de trappenindustrie. Iets wat we overigens niet alleen doen met de MindStep by EeStairs®, maar ook met EePlanet. Breng eens een bezoek aan de website die in het teken staat van dit initiatief, en ontdek hoe EeStairs bijdraagt aan een duurzame samenleving.

De voordelen van de MindStep by EeStairs®:

- Duurzaam, door het gebruik van bamboe

- Slijtvast Bamboe is bijna even sterk als staal

- Bamboe zet na malen en persen niet uit en krimpt niet

- Makkelijk te bewerken

- Kan gelakt worden in elk gewenst kleureffect

- Prachtig alternatief voor hardhout

- Ideale bijdrage aan een duurzaam gebruik van materialen

- MindStep is beschermd door middel van modelregistratie

Materiaal: Bamboe
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen