Gang en hal door homify
 Gang en hal door homify
 Gang en hal door homify

Een ontwerp voor een particulier voor de woonkamer met kleine uitbouw.
Het pand is gebouwd in de jaren 20/30 en bevat veel authentieke elementen.

Het karakter van het huis moest intact blijven, maar de wens was wel om een strakker interieur te krijgen en meer zicht op de tuin. Door het huidige raamkozijn aan de achterkant te vervangen door een kleine uitbouw met openslaande deuren, is de tuin vanuit het interieur veel meer te ervaren en makkelijker te bereiken. Door de tweedeling kan er een winter-, en zomeropstelling gerealiseerd worden.

Verlichting: Modular en Moooi.

Maatwerk meubilair (vaste inbouwkasten): Stefan van den Berg te Nieuwveen. Realisatie: door opdrachtgever in eigen beheer.

Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Studio Voortman en Girod).

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.