Koken in een varende keuken: gastronomie door cees van dijk | homify
Koken in een varende keuken:  Gastronomie door Cees van Dijk
Koken in een varende keuken:  Gastronomie door Cees van Dijk
Koken in een varende keuken:  Gastronomie door Cees van Dijk
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Heeft de moderne keuken aan boord van een jacht nog iets te maken met de traditionele kombuis? De varensmensen van weleer moesten zich vaak behelpen en konden in ieder geval niet beschikken over de faciliteiten die tegenwoordig op vrijwel elk zeil- of motorjacht zijn te vinden. Bij het ontwerp en de bouw van de schepen is 'comfort' één van de sleutelbegrippen. Steeds vaker maken watersporters grote reizen en verblijven zij lange tijd aan boord. Daarbij willen zij kunnen rekenen op de luxe en het gemak dat zij ook thuis zijn gewend.

Nautic Vision is een Nederlandse botenbouwer die in begin van de jaren negentig van de vorige eeuw op de Hongaarse puszta een jachtwerf startte. Honderden zeil- en motorjachten verlieten sindsdien de werf. Topmodel is op dit moment de Spationavis 40, een stalen motorjacht van ruim twaalf meter. Daarnaast bouwt de werf zeiljachten van dezelfde lengte zoals de Centreboard 40, die onder andere beschikt over een ruime keuken – varensmensen spreken over een kombuis – voorzien van alle middelen voor het bereiden van smakelijke maaltijden. Het ontwerp is gemaakt door de Nederlandse jachtarchitect Dick Koopmans jr.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.