Voor een gezin hebben we een bestaande bungalow uit de jaren '70, in de bossen bij Soest gerenoveerd, verduurzaamd en uitgebreid. Intern is de woning ingrijpend verbouwd en is een uitbreiding gerealiseerd. In de woning is een 'open' plattegrond gerealiseerd: de verschillende ruimten lopen vloeiend in elkaar over terwijl er wel prettige, afzonderlijke plekken gecreëerd zijn. Ondanks de bosachtige locatie komt er veel licht binnen via glaspuien en een daklicht. De grote ramen zijn ontworpen als een soort schilderijlijsten voor de natuurlijke omgeving. De uitwerking van de gevels grijpt in grote lijnen terug op de bestaande architectuur, maar is strakker gedetailleerd en beter in verhouding gebracht. De gevels en het dak zijn voorzien van hoogwaardige isolatie en 3-voudige beglazing. Verder is de woning uitgerust met een zonneboiler.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Mijn projectaanvraag wordt doorgestuurd naar de professional. Door op Aanvragen te klikken, bevestig ik dat ik de Algemene voorwaarden heb gelezen.