Groots wonen op 60 m² in hartje Amsterdam.

De bewoner van dit appartement wilde graag meer ruimte. Verhuizen was geen optie, aangezien de plek fenomenaal is: Midden in Amsterdam aan de Brouwersgracht. De Ontwerpdivisie is dus aan de gang gegaan met zijn grootste hobby: Ruimte maken. 

Om te beginnen is het volledige appartement gestript. De ruimte tussen de eeuwenoude balken is maximaal opgehoogd en beter geïsoleerd. Eén wand is helemaal vrijgemaakt van pleisterwerk, zodat de eeuwenoude bakstenen in het zicht zijn gekomen. Vervolgens is met vaste kasten een aparte slaapruimte gemaakt, waardoor veel opbergruimte is ontstaan.

De oude balken zijn ontdaan van hun oude verflagen, waardoor het hout weer in het zicht is gekomen. Kozijnen zijn herstelt. De Ontwerpdivisie heeft een keuken van roestvrijstaal op maat ontworpen, welke overgaat in een zitmeubel/opbergmeubel. Ook de tafel is naar ontwerp van de Ontwerpdivisie en gemaakt van oude vloerplanken.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer