​Zicht tussen tuinkamer en opslagruimte 2:  Serre door Roorda Architectural Studio
​Zicht tussen tuinkamer en opslagruimte 2:  Serre door Roorda Architectural Studio
​Zicht tussen tuinkamer en opslagruimte 2:  Serre door Roorda Architectural Studio
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Op het niveau van de materialisatie trekt het harmonieus contrast tussen aluminium en Siberisch Lariks onze aandacht.

Credits: Roorda Architectural Studio
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.