< >
Dauphin showroom Bos in 't Veld Architecten
< >
Dauphin showroom Bos in 't Veld Architecten

Interieurontwerp voor de showroom van een vestiging van de Dauphin HumanDesign® Group. Eén van Europa's grootste producenten van ergonomische bureaustoelen en overige kantoorinrichtingsproducten. In de showroom is de bedrijfsidentiteit zichtbaar en voelbaar gemaakt, afgestemd op de architectonische kenmerken van het gebouw.

Het ontwerp omvat een uitgebreide gelaagdheid. Bestaande uit een hoofdstructuur, een indelingsstructuur voor de verschillende productgroepen, cilindervormige interieurobjecten, verlichting, audiovisuele presentatie en wandbekleding.

In het hart van de showroom is een zone gecreërd voor formele en informele besprekingen in de nabijheid van de koffiebar. De zone is geaccentueerd door een betonnen gietvloerstrook en een kroonluchter van verspringende cilindrische armaturen. Vanuit deze zone ontspringt een centrale as, begeleid door de daklichtstraat en de 'Dauphin Wall of frame', van waaruit de verschillende producten te ontmoeten zijn.

Nieuwe aanwinsten worden gepresenteerd op 'Dauphin Stepstones'. Witte houten cilindervormige meubels, die het rigide rijenpatroon aan stoelen doorbreken. Door hun vrije plaatsing, geven ze frivoliteit aan de ruimte. En middels subtiel aanwezige 'Dauphin Dots' worden de rijen modellen uitgelijnt. De witte stalen schijven zorgen voor dynamiek op vloerveldniveau.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt