huislift: moderne Mediakamer door Snellen Architectenbureau
huislift: moderne Mediakamer door Snellen Architectenbureau
huislift: moderne Mediakamer door Snellen Architectenbureau

De plek van de lift  is zodanig ontworpen dat hij vanuit de hal niet te zien is. Om zo de hal rustig en strak te houden.

De lift is voor één van de gezinsleden, die zich verplaatst in een elektrisch rolstoel. De lift gaat van de kelder naar de zolder.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.