>
Delta Schoorsteen Burgerhout B.V.
>
Delta Schoorsteen Burgerhout B.V.

Delta

Slimme maatwerk schoorsteen voor elke situatie

De Delta maatwerkserie is nu uitgebreid met nieuwe keuzemogelijkheden. En die zijn extra, dus komen bovenop de bestaande mogelijkheden. Al dat maatwerk kunnen wij snel en eenvoudig fabriceren dankzij een slim modulair systeem. Toepasbaar bij nieuwbouwprojecten of renovatie. Kunststof pijpen Naast de bestaande kanaalmogelijkheden hebben wij nu een aantal nieuwe: • 80 mm rookgasafvoer in Safe-PP uitvoering • 80 mm luchttoevoer in zwart kunststof • 110 mm rioolaansluiting in zwart kunststof Naast de standaard lengte van de aansluitpijpen leveren wij nu ook in het Delta assortiment extra lange en uit één stuk, voor maximale veiligheid. Alle Delta maatwerk schoorstenen zijn nu standaard uitgevoerd met twee keer zoveel ventilatieopeningen. Delta schoorstenen: snel op maat geproduceerd

Voor de meest voorkomende situaties hebben we standaardcombinaties ontwikkeld. Die kunnen we snel op maat voor u produceren. De kastmaten beginnen bij 280 mm en lopen per 120 mm op tot 1360 mm vierkant of 1960 mm rechthoekig. Kanaalcombinaties in aluminium zijn:

•Dikwandige aluminium rookgaskanalen hr en/of vr, 80 mm

•Dunwandige aluminium luchttoevoerkanalen, 80 mm

•Dunwandige aluminium ventilatiekanalen, 125 mm

•Dunwandige aluminium rioolontluchtingskanalen, 110 mm

Andere kanaalcombinaties zijn ook mogelijk (zie de brochure). Sterke poedercoating, zwart-grijs of andere kleur In onze milieuvriendelijke poedercoatstraat worden de schoorstenen voorzien van een gelijkmatige, goed hechtende poedercoating. De kleur RAL 7021 (zwart-grijs) is standaard. Op aanvraag en tegen meerprijs zijn ook andere RAL-kleuren mogelijk. Accessoires Mini-Delta en Delta schoorstenen zijn geschikt voor verschillende typen daken. Burgerhout levert de benodigde plakplaten, loodpannen, montageplaten etc. Kijk in de brochure bij de betreffende schoorsteen of bij accessoires in deze website.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt