Pallet tuin large: evergreen van pop up pallets industrieel | homify
<
pallet tuin Large: Evergreen van Pop up Pallets Industrieel
<
pallet tuin Large: Evergreen van Pop up Pallets Industrieel
<
pallet tuin Large: Evergreen van Pop up Pallets Industrieel

pallet tuin Large: Evergreen, (240 x 104 cm).

Met de PUP verticale pallet tuin heb je een sfeer element en mini tuin in een hand omdraai!Fraai en robuust. Toepasbaar op vele plekken. Op het balkon, aan de muur, in de keuken of naast de voordeur. Gevuld met bloemen, vetplanten of keukenkruiden, zeg het maar.

De verticale pallet tuin wordt compleet geleverd met bakjes die je zelf op de juiste afstand kunt vast schroeven, wandhaken en folie voor onder de potgrond.

Afhankelijk van de situatie ( zon, wind en regen) en het type plant kan er gekozen vaste aarde of plaatsing in potjes.Als de planten veel zon maar ook wind vangen hebben ze veel water nodig en is het verstandig om de planten in potgrond te plaatsen en de bakjes zo breed mogelijk te monteren.

De verticale pallet tuin kan door PUP gebeitst worden in BLONDWASH, LICHT GRIJS en DONKER GRIJS. Deze beits zorgt er voor dat het hout minder snel verkleurd en beschermd het tegen veroudering. Zelf beitsen kan natuurlijk ook met de juiste verfproducten.De verticale pallet tuin is in Nederland gemaakt met FSC Europees ruw vuren hout, welke losse delen kan bevatten. We geven van PUP dan ook altijd 100% splinter garantie!

Prijs: €225
Credits: Nu 25% korting
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen