leefruimte:  Woonkamer door Boks architectuur
leefruimte:  Woonkamer door Boks architectuur
leefruimte:  Woonkamer door Boks architectuur
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Op een kavel tussen veel groen en een aantal oude houten koloniehuizen sluit deze villa door zijn afmetingen, vormgeving en materiaalgebruik goed aan bij zijn historische omgeving. De villa is opgebouwd uit 2 traditioneel vormgegeven en gedetailleerde massa’s met een ieder een puntdak die in elkaar zijn geschoven. Dit zorgt ervoor dat de massa van het huis doorbroken wordt en dat de schaal van de villa beter aansluit bij de omgeving. Er is gebruik gemaakt van traditionele materialen zoals zwarte gepotdekselde geveldelen, donkerrode baksteen en een rood pannendak. Aan de achterzijde van het huis, de tuinzijde, verrijst tot in de nok een geheel glazen gevel, gehuld in naturel gebeitst houten kozijnen. Zo biedt de villa vanuit alle verdiepingen een spectaculair zicht op de omgeving en de tuin. De ruimtes binnen lopen in elkaar over zonder hun eigen identiteit te verliezen. De verschillende functies worden van elkaar gescheiden door materiaalgebruik in de vloer of door stoere glazen deuren van staal. De houten achterpui brengt door zijn kleur warmte in alle ruimtes maar bovenal een indrukwekkende lichtinval door het hele huis.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.