2-onder-1-kapper: De renovatie die er iets verbazingwekkends van maakt!, van Os Architecten: modern door van Os Architecten, Modern
2-onder-1-kapper: De renovatie die er iets verbazingwekkends van maakt!, van Os Architecten: modern door van Os Architecten, Modern

Meer woonruimte door een royale woonkeuken met een directe koppeling naar een overdekte veranda met zicht op de tuin. De woonkeuken als centrale leefplek voor de ouders en kids. Uitgebreid koken, kinderen en gezelligheid!

Een aparte woonkeuken door een gietvloer i.p.v. hout, maar toch onderdeel van de woning door het doorlopende witte stucwerk plafond. Maximale lichtinval door een 5-delige aluminium vouwschuifpui met uitgebreid uitzicht. Naargelang het jaargetijde en temperatuur kan de pui helemaal dicht, deels open of helemaal open. Zicht op de tuin, eet- en woonkamer vanuit de woonkeuken door de juiste positie en oriëntatie van het kookeiland.

De woonkeuken bestaat uit een groot rechthoekig kookeiland van 3,2 x 1,2m gemaakt van een eikenhouten blad met witte kastjes voor laden en inbouwapparatuur. Het verlaagde plafond geeft extra accent aan de keukenzone. De 6-delige kastenwand met koelkast, vriezer, oven en koffiezetter achter het kookeiland heeft aan beide zijden extra opbergruimte d.m.v. open schappen voor wijn en keukenbenodigdheden. De originele houten parketvloer van de woonkamer was van goede kwaliteit en is geschuurd en behandeld en kan er zo de komende 50 jaar weer prima tegenaan.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt