Flowers filiptackdesignoffice moderne woonkamers | homify
Flowers FilipTackdesignoffice Moderne woonkamers
Flowers FilipTackdesignoffice Moderne woonkamers
Flowers FilipTackdesignoffice Moderne woonkamers

De renovatie van deze langgevelhoeve gebeurde met zachte hand. En toch is de transformatie tussen vroeger en nu gigantisch. Het aanpassen van de circulatie binnen de bestaande 'kamer na kamer' opbouw accentueert de lengte van de hoeve en levert interessante perspectieven op. De lange centrale gang functioneert als art-corridor. De dubbelhoge master bedroom vormt samen met de bathroom één visueel open ruimte. Het materiaalgebruik in de woning werd beperkt tot brede plankenvloeren, hergebruik van bestaande tegels en deuren en tijdloze nieuwe materialen. De swimmingpool en het ondergrondse poolhouse zijn in opbouw.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen