Flowers: zwembad door filiptackdesignoffice, | homify
Flowers:  Zwembad door FilipTackdesignoffice,
Flowers:  Zwembad door FilipTackdesignoffice,
Flowers:  Zwembad door FilipTackdesignoffice,
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

De renovatie van deze langgevelhoeve gebeurde met zachte hand. En toch is de transformatie tussen vroeger en nu gigantisch. Het aanpassen van de circulatie binnen de bestaande 'kamer na kamer' opbouw accentueert de lengte van de hoeve en levert interessante perspectieven op. De lange centrale gang functioneert als art-corridor. De dubbelhoge master bedroom vormt samen met de bathroom één visueel open ruimte. Het materiaalgebruik in de woning werd beperkt tot brede plankenvloeren, hergebruik van bestaande tegels en deuren en tijdloze nieuwe materialen. De swimmingpool en het ondergrondse poolhouse zijn in opbouw.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.