Cocomosaic | grey bliss: modern door nature at home , modern | homify
<
Cocomosaic | Grey Bliss: modern  door Nature at home , Modern
<
Cocomosaic | Grey Bliss: modern  door Nature at home , Modern
<
Cocomosaic | Grey Bliss: modern  door Nature at home , Modern

Cocomosaic Coco Panels worden gemaakt uit resten kokosnoot waarvan de schil in perfect vierkante stukjes wordt gesneden.

De variatie in producten wordt verkregen door de binnenkant of de buitenkant van de schil te gebruiken en daarna af te werken met een verf of lak. Alleen water gedragen, praktisch geurloze lijmen, lakken en verven worden gebruikt bij de vervaardiging. De coco panels zijn licht van gewicht, duurzaam, spatwaterdicht en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn heel geschikt om ruimtes op een snelle, stijlvolle manier te veranderen. Ze kunnen overal toegepast worden, van keuken tot kantoorruimte, van winkel tot horecagelegenheid. U kunt de wandbekleding schoonmaken met een stofdoek of stofzuiger. Wanneer u de wand wilt afwassen, adviseren wij een natte doek gedompeld in water verdund met een neutraal schoonmaakmiddel. Cocomosaic panelen dienen opgeslagen te worden in een droge, geventileerde ruimte, liefst vrij van de grond gestapeld in horizontale positie, maximaal 10 dozen bovenop elkaar.

___________________________________________________________________________________________________________________

Cocomosaic
De nieuwe methode van Cocomosaic waarbij kokosnootschillen en houtresten verwerkt worden tot decoratieve wandpanels, heeft gezorgd voor veel werkgelegenheid op Java. De productie van 250m² houdt 40 arbeiders een maand aan het werk. Voor deze innovatieve manier van ondernemen heeft Cocomosaic diverse prijzen gewonnen.

Nature@home is aangewezen als Nederlandse distributeur voor het complete productassortiment van Cocomosaic.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen