<
In het wild, foto 4 Agnes Loonstra - Nes is More Moderne slaapkamers Accessoires & decoratie
<
In het wild, foto 4 Agnes Loonstra - Nes is More Moderne slaapkamers Accessoires & decoratie

Voor een particuliere opdracht ontwierp illustrator Agnes Loonstra (Utrecht, Nederland) een tweetal raamdecoraties. De illustraties zijn geprint op semi transparant vinyl waardoor ze lichtdoorlatend zijn. Hierdoor is het een speels kunstwerk geworden wat de hele dag door transformeert door de wisselende stand van de zon en het wisselvallige weer in Nederland. Wanneer het licht er doorheen valt komen de kleuren tot leven en worden een stuk feller dan wanneer er geen direct licht doorheen valt. Als een soort modern glas in lood.

Wat ook leuk is, is dat het kunstwerk van twee kanten te bewonderen is, van binnenuit het huis maar ook vanaf de gracht waar de ramen aan grenzen. Vooral als in de winter s'avonds het licht aan gaat, dan krijg je een soort lampionnetje.

Agnes werkt vooral in opdracht en zowel voor bedrijven als particulieren en is in te huren voor een unieke raamdecoratie met thema's die van toepassing zijn op bijv. de locatie waar ze zullen komen te hangen of de smaak van de opdrachtgever.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt