Een echtpaar uit Bilthoven heeft de wens een tuinhuis achter in de tuin te plaatsen dat kan dienen als atelier, lees- en logeer ruimte. Binnen de maximaal toelaatbare (bestemmingsplan) oppervlak van 30m2 worden een tweetal ruimtes gerealiseerd. Een badkamer/toiletruimte en een zit/werkruimte met boekenkast.

Vanuit de zitruimte heeft men ruim zicht op de tuin door een grote schuifpui. In deze ruimte bevindt zich aan de achterzijde een kamerbrede boekenkast met geïntegreerde gaskachel.

De houten gevel is gemaakt van horizontaal geplaatste WRC-delen in drie verschillende werkende hoogtes. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke structuur die goed in de bosrijke omgeving past.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer