Voorgevel van studiozwart architecten bna | homify
< >
voorgevel van Studiozwart Architecten BNA
< >
voorgevel van Studiozwart Architecten BNA
< >
voorgevel van Studiozwart Architecten BNA

Verbouwing van een bestaande woning uit 1990, die niet bij de uitstraling paste van onze opdrachtgevers. We hebben de organisatie van het huis veranderd en door middel van een aanbouw en een aanpassing van bovenste verdieping, de relatie van het huis met zijn omgeving versterkt. Door het toevoegen van een snede dwars door het huis is er helderheid in de plattegrond ontstaan. Daarnaast is met de gevelafwerking een onderscheid tussen boven en onder aangebracht. Hierdoor lijken de woonvertrekken boven de grond te zweven.

bouw: AMGbouw

inrichting: PTMD

Credits: foto: W. Vermaase
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen