​de verbouwde villa vanaf de straatzijde: door architéma architectuurstudio | homify
< >
​De verbouwde villa vanaf de straatzijde:   door Architéma Architectuurstudio
< >
​De verbouwde villa vanaf de straatzijde:   door Architéma Architectuurstudio
< >
​De verbouwde villa vanaf de straatzijde:   door Architéma Architectuurstudio
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

De stalen bies onder de dakrand is hersteld en geschilderd en vormt een donkere lijn die de overgang markeert van de bungalow naar de nieuwe opbouw.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.