< >
2014 Scape modulaire vaasjes, Oato. Design Office Oato. Design Office Minimalistische woonkamers Accessoires & decoratie
< >
2014 Scape modulaire vaasjes, Oato. Design Office Oato. Design Office Minimalistische woonkamers Accessoires & decoratie

De Scape vaasjes hebben de vorm van kleine heuveltjes die een plat oppervlak transformeren in een landschap, welke gebruikt kunnen worden om bloemen in te zetten. We wilden een set object-achtige vaasjes creëren die niet perse als leeg worden beschouwd wanneer er geen bloemen in staan.

De zeskantig gevormde voet maakt het mogelijk om de vaasjes tegen elkaar te plaatsen en daagt de gebruiker uit om te spelen met de opstelling en maat van het ‘landschap’. Dit geeft de vaasjes zo’n uitgesproken en decoratieve vorm van zichzelf dat het toevoegen van bloemen slechts een optie is.

Voor de productie van de Scape vaasjes werkten we samen met Nederlandse porselein meester Frans Ottink. De vaasjes horen goed tegen elkaar te passen, iets wat alleen mogelijk is wanneer het perfect is uitgevoerd.

De naam ‘Scape’ refereert naar het Engelse woord voor landschap en de steel van een bloem.

Het product is leverbaar in sets van drie maten: Klein (6cm hoog), medium (7.5 cm) en groot (9 cm).

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt