Ourclients, who were building a new villa, wanted to create a whole floor for themselves. By keeping the plastered wall low, we managed to keep the roof construction visible with the high beams as a feature. This created much light in all the spaces. Further lighter coloured materials were chosen for the ceramic tiling, made-to-measure wash tables from Finnish brand Durat and light oak custom- made oak furniture.

The simplicity of the Vola taps by designer Arne Jacobsen fit the bathroom beautifully. The bathroom and storage space is completely symmetrical which creates a calm and peaceful atmosphere. From the bed you look through the opening to the bath tub. At first there was some hesitation in choosing several functions in an open space, but now our clients consider the space a loft, an extra apartment on top of their house; a place where they can truly unwind.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer