< >
900 Shelving System Modiste Furniture Moderne woonkamers Wandplanken
< >
900 Shelving System Modiste Furniture Moderne woonkamers Wandplanken

De modulaire kastsystemen van Modiste zijn een slanke samenstelling van lichte frames en hoogwaardig gefineerde multiplex planken. Gemaakt in de geest van het modernisme, met strakke lijnen, minimale details en warme natuurlijke hout variaties, bieden ze meer dan alleen opslag. Waarin uw boeken, kunst, curiosa en meest persoonlijke bezittingen, de hoofdrol vervullen.

De hoge 900 series en de 600 series credenza zijn flexibel van aard en kunnen worden uitgebreid en aangepast naar een grote verscheidenheid van grootte en afwerking keuzes.

De delicate frames zijn gecoat in diep mat zwart of natuurlijk roomwit en ontworpen voor hoge belasting zonder de harmonie met de omgeving te verliezen. Afgemaakt met hoge kwaliteit 12 mm multiplex planken, afgewerkt met een verzameling met de hand geselecteerd fineer, variërend van mooi ingetogen zwart eiken, of visueel spektakel met satijn noten.

Op de modiste website kunt u alle opties in een interactieve configurator selecteren en aanpassen. Kleur, materiaal, grootte, deurtjes, laden de keuze is aan u.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt