Laboratorium wordt gezondheidscentrum: door van dijl architecten | homify
<
Laboratorium wordt Gezondheidscentrum:   door VAN DIJL ARCHITECTEN
<
Laboratorium wordt Gezondheidscentrum:   door VAN DIJL ARCHITECTEN
<
Laboratorium wordt Gezondheidscentrum:   door VAN DIJL ARCHITECTEN
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Herbestemmen is van alle tijden!

In 1867 werd het pand aan de Van Asch van Wijckskade in Utrecht gebouwd als Fysiologisch laboratorium. In 1952 werd het in gebruik genomen door de Belastingdienst, en in 1982 werd het verbouwd tot Universiteit van Humanistiek. De laatste verbouw werd door Van Dijl Architecten gerealiseerd. Het pand is nu een gezondheidscentrum, waarin apotheek, huisartsen en fysiotherapeuten samenwerken. De sfeer van het oude laboratorium is in het interieur teruggebracht door het een industriële look te geven.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.