Woning en kantoor volledig in ter plaatse gestort beton minimalistische huizen van pluspunt architectuur minimalistisch | homify
woning en kantoor volledig in ter plaatse gestort beton Minimalistische huizen van pluspunt architectuur Minimalistisch
woning en kantoor volledig in ter plaatse gestort beton Minimalistische huizen van pluspunt architectuur Minimalistisch
woning en kantoor volledig in ter plaatse gestort beton Minimalistische huizen van pluspunt architectuur Minimalistisch

Zicht op de voordeur. Achter de voordeur en grote naastgelegen vast raam is de vestiaire zichtbaar. Het niveau van het gelijkvloers is een meter hoger gelegen dan de straat . Dit hoogteverschil was aanwezig in het oorspronkelijke terrein.

In tegenstelling tot de grote gesloten betonnen voorgevels is de vestiaire in de zijgevel volledig achter glas, niet met een gordijn afsluitbaar en zichtbaar van op de straat. Dit om 'de mensen' van buitenaf het gevoel te geven dat ze toch mogen binnen kijken. Meer dan een jas, een muts of een sjaal is er uiteraard niet te zien…

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen