woning en kantoor volledig in ter plaatse gestort beton: minimalistische Huizen door pluspunt architectuur
woning en kantoor volledig in ter plaatse gestort beton: minimalistische Huizen door pluspunt architectuur
woning en kantoor volledig in ter plaatse gestort beton: minimalistische Huizen door pluspunt architectuur

Zicht op de volledig opengewerkte achtergevel. Het grote raam rechts heeft geen enkele onderverdeling en symboliseert de ruimtelijkheid van de achtergelegen vide. Het terras sluit bewust niet aan op de woning en het gras is gezaaid tot tegen de ramen. Zo lijkt het alsof de woning ter plekke uit de grond komt. 

Op deze manier kan er ook geen storend effect van een te veel aan tuinmeubilair het zicht ontsieren of overbeladen.

Wanneer je één van de schuiframen opzet heb je ook onmiddellijk het gevoel van al buiten te zijn.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.