< >
Hang je fiets als een kunstwerk aan de muur Deltareference Moderne gangen, hallen & trappenhuizen Opbergen
< >
Hang je fiets als een kunstwerk aan de muur Deltareference Moderne gangen, hallen & trappenhuizen Opbergen

Het is plaatsbesparend, snel, en eenvoudig te monteren?

Dat is FlipCrown, een innovatief fietsonderdeel dat toelaat om in een handomdraai je stuur evenwijdig met je voorwiel te flippen, zodat je fiets gemakkelijker kan gestald worden. Met FlipCrown neemt je fiets alleen nog de ruimte van het frame in, wat minder dan de helft van de stuurbreedte is. Gedaan met volle gangen of je fiets uit de wirwar van het fietsenrek halen.

Met de bijgeleverde tool zet je je stuur los, een simpele flip van 90°, je zet alles weer vast en met een zwaai over het zadel ben je al weg. Geen gepruts om je stuur op de juiste hoogte te zetten of het perfect ge-aligneerd te krijgen. Met FlipCrown staat je stuur altijd juist.

“We bedachten FlipCrown omdat we het als fietsfreaks beu waren om onze fiets niet netjes binnen te kunnen stallen. Dat er geen verf meer aan het deurkozijn hangt, werd ons thuis ook niet in dank afgenomen. We zochten en vonden een elegante oplossing die discreet en gemakkelijk te monteren is.” Bedenker Patrick Jacquet

“Ik wilde mijn fiets niet meer buiten laten staan. Ik fiets dagelijks naar kantoor en elke ochtend vraag je je af in welke staat je je tweewieler zal aantreffen. Nu kan ik hem eindelijk met een gerust hart in de gang zetten. FlipCrown is zo eenvoudig, maar het maakt een wereld van verschil. ” Bedenker Rob De Schutter

100% Belgisch: ook dat is FlipCrown. Het idee werd niet toevallig bedacht in het fietsland bij uitstek. (Wij rijden met meer toewijding op twee wielen dan de Nederlanders. Of wat dacht u nu?)

FlipCrown is er trouwens niet alleen voor fixed gear bikes, maar evengoed voor het werkpaard dat je naar kantoor brengt of het stalen ros waarmee je boodschappen doet. Je kan je geflipte stuur zelfs op slot doen als je je geliefde tweewieler achterlaat. Geen enkele dief daar nog mee aan de haal wil, toch?

Ben je niet in een doe-het-zelf stemming? Of vind je dat je een nieuwe fiets verdient? Voor jou is er de SlimBike. De SlimBike is een retrofiets uitgerust met FlipCrown en afneembare pedalen. Als bonus krijg je er ook de stijlvolle wandhouder bij. Zo kan dit kunstwerk ook gewoon thuis aan de muur.

Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt