Renesse beachhouse: woonkamer door smeele ontwerpt & realiseert | homify
< >
Renesse Beachhouse:  Woonkamer door SMEELE Ontwerpt & Realiseert
< >
Renesse Beachhouse:  Woonkamer door SMEELE Ontwerpt & Realiseert
< >
Renesse Beachhouse:  Woonkamer door SMEELE Ontwerpt & Realiseert
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

De vraag: ‘We hebben een klein huisje gekocht nabij het strand, kunnen jullie daar wat van maken?’, hebben wij rigoureus beantwoord. Alleen de voorgevel van deze gedateerde woning hebben we laten staan, om vervolgens daarachter een nieuwe woning op te trekken. De nieuwbouw is opgetrokken uit een hout-skeletbouw en de buitenwanden zijn voor een groot gedeelte gepotdekseld afgewerkt. We hebben de plafonds omhoog gezet en hebben gewerkt met zo min mogelijk binnenwanden, waardoor er een ruime woonervaring ontstaat. De woning heeft nu 4 slaapkamers en 2 badkamers. Uitgangspunten die we hebben toegepast: openheid, daglicht, contact met het buitenleven en respect voor de omgeving.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.