Liefde voor je raam: woonkamer door vadain | homify
< >
Liefde voor je raam:  Woonkamer door Vadain
< >
Liefde voor je raam:  Woonkamer door Vadain
< >
Liefde voor je raam:  Woonkamer door Vadain
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Op zoek naar raambekleding? Dan is het goed om stil te staan bij wat voor raamdecoratie er precies nodig is. Gordijnen kunnen voorkomen dat iemand van buiten naar binnen kijkt en vermijden dat er te veel licht naar binnen schijnt. Daarnaast verbeteren gordijnen de akoestiek in huis en isoleren ze de kamers. Maar het belangrijkste is dat gordijnen je interieur echt sfeervol aankleden. Er zijn veel verschillende soorten stof, die allemaal hun eigen voordelen meebrengen in het interieur.

Op maat gemaakte raamdecoratie

Vadain is specialist in zachte, op maat gemaakte raamdecoratie; gordijnen en vouwgordijnen. Twee keer per jaar komt deze leverancier een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geschikt voor elk doel en voor elke woonstijl. Het stylistenteam van Vadain doet continue onderzoek naar wereldwijde trends en ontwikkelingen in de interieurbranche. De gordijnen van Vadain vindt u bij de betere woninginrichters in Nederland en België.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.