Villa Vught:  Eetkamer door Doreth Eijkens | Interieur Architectuur
Villa Vught:  Eetkamer door Doreth Eijkens | Interieur Architectuur
Villa Vught:  Eetkamer door Doreth Eijkens | Interieur Architectuur
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

In dit ontwerp staat  de bosrijke omgeving centraal. De grote puien aan de achterzijde zorgen voor veel daglicht en laten de binnenruimte overgaan in de buitenruimte. Om deze kwaliteit optimaal te benutten zijn de woonfuncties zo gesitueerd dat men altijd zicht op de buitenruimte heeft. Het is een ideale plek om tot rust te komen.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.