In het Amsterdamse stadsdeel Oud-Zuid is een oude school omgetoverd tot een schitterend appartementencomplex. Voor één van deze appartementen tekende Studiodoccia voor het ontwerp van een kinderbadkamer.
Een uitdagende opgave vanwege de beschikbare ruimte en de bijzondere hoogte. Door het structureel herhalen van bestaande lijnen is de ruimte nu volledig in balans, mede gezien de keuze voor serene materialen. De badkamer is, met uitzondering van de douche-nis en de spatplint boven het bad, volledig voorzien van glad stucwerk. De betongrijze vloertegels contrasteren subtiel met de keramische platen. Ontwerp Studiodoccia. | Fotografie Moni van Bruggen

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer