For life designed, designed to live | De wens van de opdrachtgevers was het creeeren van een nieuw, open, toegankelijk en speels leefhuis voor hen en hun twee kleine kinderen. De prachtig gelegen watervilla kijkt uit over het water en is onder architectuur gebouwd. Het ontwerp voor het interieur heeft als uitgangspunt uitzicht, licht en functionaliteit. Om deze reden is de grote leefruimte ontworpen waarin de keuken een onmisbaar kenmerk aan de ruimte geeft. De woonkeuken grenst aan de speelruimte voor de kinderen en staat via een ruime doorloop in contact met de woonkamer. De tuingerichte woonkamer heeft een opmaat ontworpen zithoek. De gehele woning is voorzien van moderne, contemporary materialen. De Eyecathchers in dit ontwerp zijn de gebruikte kleuren, bijzondere custom made wand Flow, speciaal ontworpen TV meubel van blauwstaal en de gele entreehal.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldige E-mail adres
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer