Skin Powder, Classico Pure & Original Eclectische eetkamers
Skin Powder, Classico Pure & Original Eclectische eetkamers

Pure & Original is een Nederlands bedrijf dat duurzame en ecologische vegan verf aanbiedt. Je kunt kiezen uit trapverf, vloerverf, lakverf, gevelverf en muurverf. 

Fresco kalkverf is een 100 % minerale en zeer milieuvriendelijke verf. Kalkverf heeft een aantal bijzondere interessante eigenschappen, waaronder het feit dat het bacterie- en schimmelwerend en CO2 absorberend is en stikstoffen opneemt. 

Zeer gevraagd is op dit moment de betonlook verf voor Marrakech Walls. Afhankelijk van de manier van applicatie kun je de uiteindelijke kleur, uitstraling, glans en structuur zelf bepalen. Bijvoorbeeld krijg je een extra diepte en reliëf als je twee lagen Marrakech Walls schildert. Daarmee tovert deze muurverf een betonlook op jouw muren. 

Ben je op zoek naar afwasbare verf die geschikt is voor de badkamer of de kinderkamer? Dan is Licetto afwasbare muurverf de beste keuze voor jou. Deze verf combineert het beste van twee werelden: een matte afwerking maar reinigbare muurverf. 

Als je van zacht en poederachtig houdt, dan bekijk eens krijtverf Classico. Deze verf combineert alle goede eigenschappen van Pure & Original verven en geeft met volle, diepe maar speciale, matte kleuren een bijzonder exclusieve uitstraling. 



Vergelijkbare foto’s

Wooninspiratie en meer

4.5

Miljoenen foto's in de homify-app!

DOWNLOAD DE APP GRATIS
Nee, bedankt